I jas ja koristam na essence-get big lashes i isto imam zabelezano kolku poveke stoi tolku e poubava i ne se sushi
Дали имате искуство со маскарава на Manhattan? Моментално е на акција во Cosmo со симболична цена, па мислам да и дадам шанса. Ретко сум била разочарана од производите на Manhattan, ама сепак сакам да слушнам и ваше мислење. Моментално ја користам маскарата Better than False Lashes на Catrice, која има многу слична четкичка на маскарата погоре, па на некој начин тоа и ме привлече, Морам да признаам дека ми требаше подолго време да научам да маневрирам со четкичкава но финалниот изглед е одличен! Ако не сте ја пробале - ви ја препорачувам!
Ја има ли некој користена маскарата на „Ингрид“,вчера ми ја испофалија и неа, исто и пудрите и руменилата?
Презадоволна сум од маскарата на Catrice, Lash extension. Не се рони, ама мала маана што многу маскара излегува на четкичката, иако мене не ми пречи.
Вака изгледа Catrice All Round - Ultra Black маскарата на моите трепки. Ми се допаѓа ефектот, а и многу добро е што по неколку часа не се рони под очите. Ефектот по 5-6 часа не е ваков, некако се губи, но нормално е според цената од 205 денари. Четкичката е многу лесна за користење, со влакненца е, не многу густа но доволно. Искрено не очекував дека ќе ми се погоди, мислам дека @Mishela имаше нешто пишувано за оваа но во црвено пакување и не беше баш најпозитивно
Голема утка направив тоа што ја купив маскарава набрзина. Ја имам пробано жолтата, сината, па си викам ај да сменам друга да пробам. Нема ни В од волумен, оваа маскара е погодна за тие што бараат издолжување на трепките. За тоа одлично си ја врши работата.
Ми треба ново маскариче. Веќе скоро година дена можеби само на Мејбилајн Lash Sensational ја користам. До сега искрено најпогодена маскара ми е, нит ми се разлева нит ми се рони. Сега се мислам дали некоја друга да пробам слична на оваа или да и останам верна? Предлог некој на слична маскара на Lash Ѕensational?
Јас мислам најдобри се на Мејбилајн и цената е добра ја имам таа што ги прави трепките како лепеза и така е,и на ланком а пак тас ги прави како вештачкии ептен волумен
Девојки имам рецензија на новата масакар и туш на Макс Фактор еве линк ако ве интересира: http://rosee96.blogspot.mk/2015/10/max-factor-velvet-vollume-mascara-max.html
Од која маскара на Есенс сте најмногу задоволни.Ми треба и за должина и за волумен.До сега воглавно од Мејбелин маскара користев, сите ги имам пробано па ај викам да сменам нешто.Што мислите?