Женски а што би кажале за оваа маскара на Maybelline? ја гледав сакам да ја купам, па викам чекај да видам што ќе кажат феминките
http://www.sixtyplusurfers.co.uk/Oriflame mascara (298 x 358).jpg од претходниот каталог на орифлејм јас си ја нарачав оваа маскара и сум препрезадоволна ем не беше скапа околу 240 ден а има две четки кои ги прават трепките совршени јас носам и леќи и за разлика од многу други маскари кои ми пречат оваа не ако можете пробајте ја
Последно користам Max Factor 2000 calorie dramatic look и сум презадоволна со еден слој добивам ефект како од повеќе нанесени слоеви од др. претходни маскари, цената беше нешто помалку од 500ден.
Max Factor 2000 calorie и Maybelline Falsies за секој ден, a Max Factor False Lash Effect за искачање!
ја користам оваа долго време,ама почнаа некако мн суви да ги прават маскариве во авон,па сега ја ставам оваа супер ми е и еднаш поминувам со четкичката од супер шок и одлични ми се трепките
^ Ваква на мис спорти имав и јас едно време, розева беше со сино капаче, многу бев задоволна за ефтини пари - 120 ден. Само многу тешко се отстрануваше и пола трепки на влажното марамче ми остануваа
Да не била водоотпорна маскарата?Мислам дека таа со сино капаче е водоотпорна,обично тие маскари тешко се вадат
Јас истата маскара од Мис Спорти ја користам,розева со сино капаче,веќе 3-4 години,водоотпорна е,убаво ги прави трепките,не ги сплеткува и не се грутчи откако ќе ставиш маскара на трепките.
Ваква иста имав купено и се разочарав. Воопшто не вреди за парите. Сега си коситам и маскара од Импала(не можам слика на интернет да најдам) И сум презадоволна.
Сум пробала многу маскари почнувајќи од Мејбелин,Римел,Ревлон,Неутрогена,Клиник,Мак,Лореал и многу други марки поскапи или поефтини, но за мене подобра маскара нема од оние на Макс Фактор. Посебно оваа која трепките не само што ми ги идолжуваше и ми ги правеше погусти, исто така ми ги виткаше значи беше преубава.А тоа ретко која маскара може да има таков ефект 3 во 1. За жал повеќе ја нема тука кај нас . П.с и другата што сум ја пробала 2000 калории е убава,но не толку како оваа на сликата.
Јас користам една нова на Орифлејм и Голден Росе. Значи презадоволна сум. Јас имам и големи трепки и кога ке ставам од тиеее уфффф . Таа новата на Орифлејм е 300 ден. А таа на голден росе ја купив од бугарија 90 ден Мислам дека ја има и тука. Иначе јас и од двете ставам затоа што оваа од орифлејм ми ги прави долги трепките и убави а од Голден.Р. таа сега што ја купив е за да ти ги направи по густи и поцрни ..
Моментално ја користам оваа пред оваа користев една од авон,но отидов кај вујна ми во дуќан ми изгледаше фина и ја земав да ја пробам.Навистина ми се допаѓа,одлична ми е.Имам природно големи трепки а со неа уште поубаво изгледаат.
Јас оваа ја користам Miss sporty Fabulous LASH. Многу ми се свиѓа и откако прв пат ја нанесов, само таква си купувам
и јас ја користам маскарата на maybelline и ако барате маскара за волумен дефинитивно пробајте ја !!!
Долго време ја користев maybeline маскарата плавата и сега кога ја купив абе се разочарав! ставам ставам и како празна да стои! на трепките-ништо! плус одма ми се исуши.а тоа и се случи и на сестра ми пошто и таа ја користи.веднаш и се исуши и на неа.незнам дали и некоја друга приметила ваков проблем