Имам пишано и погоре во др постови за маската 3Д Класик.. 150 денари, супер е.. барем мене многу ми одговара.. ти дава волумен и ти издолжува трепките.. Кој пробал, знае
Devojki ja ima li nekoja od vas koristeno ovaa maskara,ja poracav,cekam da mi stigne,pa kazete mi kakva e,dali pogresiv sto ne ja poracav BIG&DARING?
Само да ја пофалам маскарата superfull, дефинитивно најдоброто нешто што им се случило на моите трепки.
Моја препорака за оваа маскара: Boujous max definition! Ги издолжува трепките до плафон , дава волумен, не се рони и не се пресликува. Лесна за вадење. Одлична е! Малку четкичево не е баш згодно за држење додека не се навикнеш, ама занемарливо е. Од мои крстки, ретки и скоро невидливи трепки чуда прави. Таа е таа
Moze nekoj da mi kazes koji maskari se poubavi dali na Maybilline ili Maxfactor,konkretno se dvoumam megu Maybilline lash sensation i Maxfactor onaa so zakrivena cetkicka,
Не сум задоволна од маскарава на Loreal , се рони многу, и премногу се прават грутки. Врти сучи секогаш се враќам на жолтата од Golden rose
Оваа маскара на Мејбилин воопшто не ми се допадна , иако имам долги трепки и баш за земав да ми даде поголем волумен , ми ги слепуваше а и тешко се вадеше. На форумов доста ја фалат оваа во розево пакување , нема кој не ја пофалил но јас не сум ја пробала Досега жолтава ја имам пробано и мн сум задоволна , дури двапати ја имам купено
ИИи конечно во мои раце. Не дочекав веднаш ја пробав и ефектот Одличен.Не ни очекував дека ќе биди толку добра.Моите ретки и кратки трепки ми ги направи како лепеза.Не престенав да си се гледам на огледало. И да, ја зедов на попуст од Меркур(Битола) за 320/330 денари. Редовен корисник ќе и бидам предосеќам.
Na prethodnata stranica ima komentirano za big daring,a jas prasav za false lash,procitaj poubavo pa posle me citiraj ili bitno da se napise nesto
Јас првпат да не сум задоволна од Maybelline маскара. Тргнав по Lash Sensational и завршив со Lash Sensational Intense Black. Оваа неколку поста над мојот. Ја видов нова и се залетав, демек што поцрно - тоа подобро. Некако потешка е од обичната, ми ги слепува трепките и ми се пресликува на капаците дури ставам. Со старата не ми беше така. Сигурна сум дека не беше отворана претходно. Пак ќе ја земам обичната. Инфо: во Космо цел декември е 320 ден.
Исто и јас, се залетав од таа причина и си викам што поцрно тоа подобро. Многу лоша маскара, ми ги слепува трепките и не дава никаков волумен. Со фломастер да ги обојам поубаво ми изгледаат отколку со маскарава.
Јас ја зедов на попуст. Беше во пакет со лак за нокти и платив нешто помалку од 500 денари, не се сеќавам точно. Од Шатци ја зедов. Инаку, цената на самата маскара е така некако 400-500 денари колку што видов тогаш.
Ima slika od obicnata lash sensational?Ja si mislev deka so lash sensational postoi samo edna maskara!