Секогаш ја купувам најновата Maybelline маскара - таман дури ја истрошам, вадат нова Ја купив Lash Sensational веднаш кога излезе, мислам дека беше во март, летово користев една американска, и кога се вратив од Америка не знам што ме натера да ја земам Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather Black (малце долгичко именце ). Некако ме привлече ова 'leather' во името, а и ја скокнав кога излезе затоа што излезе во исто време со Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum' (обичната) и тогаш ја земав вторава. Маскарата е океј, но Lash Sensational е на неколку нивоа погоре. Четкичката е попрактична и полесно се нанесува, попрецизна е, трепките се разделени и изгледаат како лепеза. За разлика од неа, The Colossal Go Extreme! Leather Black исто така ги зголемува и ги згуснува трепките, но често се слепуваат па подоцна треба да ги чешлаш за да ги разделиш, четкичката е поголема, па треба да се нанесува многу внимателно затоа што лесно можеш да се рашлакаш, и понекогаш се пресликува на капакот. Со попустов во ДМ, мислам дека повторно ќе се вратам на Lash Sensational, или ќе ги користам и двете истовремено.
Девојки во онаа парфимеријата Мода карши полицијата маскарата Lash Sensational е 320 редовна цена.Знам дека сега во Космо е 400, па ако некој планира да си ја купи, а е од Скопје или оди накај Скопје да си има во предвид @Elaria до кога трае овој попуст во ДМ?
После долго читање на позитивни коментари и искуства на форумов, вчера конечно си ја купив Maybelline lash sensational на попуст во DM. Вечер ќе ја пробам.
Jas bev denes da ja baram maskarava na Maybelline vo dm no vo city mall nemase ni edna ostanato Ke odam vo ponedelnik vo gtc tamu ke ja baram
@koritsaki ја има во DM во VERO CENTAR(JUMBo) jас од таму ја земав во петокот, а имаше доволно на залиха.
Јас ја имам користено, затоа што не можев да најдам друга кафеава маскара. Сега користам на гош кафеава и нема да се вратам пак на фреш минералс. Добра е, ама не е нешто посебно.
јас ја користам оваа маскара на макс фактор најубава е веќе 2 години ја користам си ја купив од германија од дм сигурно ја има и тука во скопје . поздрав
До сега неколку пати ја имам користено, бидејќи имам премногу маскари и од првичните резултати можам да кажам дека е добра, не станува премногу цврста ,не се рони и долго трае
Ги имам и двете маскари бидејќи сум голем фан на L'Oréal ги користам премногу долго време, многу сум задоволна и од двете и се што можам да кажам се само пофални зборови.