Сум пробала неколку ама не ми чинат,пак си се враќам на Макс Фактор или Лореал(моментално ја имам).Прво си ги виткам зошто ми се долги и спуштенки па нанесувам од римелчето и одлично изгледа.Со волумен и не се лепат
Сум пробала многу маскари, ама дефинитивно најдобри се од Авон Super Shock или Maybeline жолтата. Ептен ми се добри, многу убави ги прават трепките, и подолги и со поголем волумен.
Мене оваа ми е најубава, значи нема врска дали е скапа или не, јас ставам повеќе пати и се добиваат огромни трепки Имам пробано и некои поскапи, но секогаш се враќам на оваа.Исто така и тушот е многу убав
Јас ја користам сега најновата од Oriflame онаа што има две капачиња а едно четкиче е,ми се допаѓа многу,со подолниот дел ги згуснува и потоа со другиот дел ги поминуваш уште еднас за расчешлување грутчиња и издолжување...добра е нема збор.
[/quote] Долго време ја користам оваа маскара и сум препрезадоволна од неа.За 80 денари имаш прекрасни трепки.
Bе читав назад гледам сите стеја пофалиле 2000 calories а мене баш не ми се погоди и оваа од лореал,толку скапа беше,а трепките за никаде ми беа,излишени,залепени,без никаква густина 1-2 пати дали се намачкав,така ми стои фиока,ми е жал да ја фрлам,а немам на кого да му ја дадам,еве ја http://www.youtube.com/watch?v=493OXWW06Yc E сега сум задоволна од Fаlse lasg efect-maxfactor и оваа морам да ја пофалам supershock од Aвон,а таа Midnight така мислам се викаше,исто така од Aвон не ми се погоди
Девојки, ќе може да ми препорачате мене некоја добра маскара, моите трепки се многу куси и многу ретки
Пробај ја Maybelline Volum' Express The Colossal. Одлична маскара со многу пристапна цена од околу 350 денари.
Веќе дооолго време ја користам од Авон, Super Shock маскарата, и навистина сум задоволна. Тоа четкичето е прекрасно, и стварно ги зголемува и ги прави трепките погусти
Моментално ја користам golden rose-perfect lashes за ефтини парички мислам дека беше 100 ден. за секојденевна употреба па и искрено да ви кажам задоволна сум имам долги трепки оваа ми дава волумен за тие парички арна е
Жени, мене маскарава СуперШок од Авон ич не ми е убава . Ја добив пред некој ден, ептен е ко сува некако, само што убаво ги двои трепките, друго ништо Од Мисспорти и ГолденРоуз се бајка за оваа С Спојлер ите ја фалат, јас само ја кудам чудна е
Чудово е новата маскара на Орифлејм и е најфеноменалната маскара која ја имам користено. Ја земав кога излезе прв пат во каталогот тогаш беше 170 ако направиш поголема порачка, сега е 300, ама стварно си вреди. Има две четки едната е за волумен другата за должина. Ви ја препорачувам