Девојки ми треба маскара која ќе дава густина на трепките, значи не должина туку густина, и најважно да не ми прави грутки. Некој предлог?
Моментално ја користам Luxe маскарата од Авон и сум доста задоволна ма да мн тешко можам да си погодам маскара ама оваа е супер
Сакам да ја земам новата маскара push up drama на Maybelline, па ме интересира ја има ли некој користено и колку сте задоволни?
Имам пишувано за оваа маскара баш пред неколку месеци на темава , најкатастрофална маскара досега што сум ја пробала , трепките ги слепува не дава ни волумен ни должина..ти ако сакаш пробај ја но на моиве трепки (а имам долги трепки ) ништо не направи
Licno ne sum ja probala, no drugarki moi se zalat deka ne bila dobra. Plus na forumive i blogovibe citam isto losi iskustva od nea.
Предлог за добар виткач на трепки? До сега имам купено два и двата беа малце криви а и ми ги прекршуваа трепките како линија.
^Не сум ја пробала но би требало да е добра. Инаку јас во последно само од голден роуз користам и добра ми е за моиве смотани трепки што морам да користам и виткач.
Јас оваа ја користам,мене многу ми се допаѓа,трепките не ми ги лепи кога ќе ја нанесам,дава волумен и супер е цената. А за таа push-up маскарата на Maybeline мајка ми кога ја виде на ТВ одма отиде и ја купи и стварно е катастрофа за џабе толку пари фрлени,ги лепи трепките,четката е ужас па така си стои во фиока,а на рекламата како ја прикажаа мислиш којзнае што е
Јас дојдов да пофалам една ефтина маскара од Мис спорти..маскарата ја купувам во локален маркет за 120 денари (незнам дали толку и е цената секаде или толку тие ја продаваат)...претходно секогаш користев маскари од Мејбилајн, бев малку скептична кон маскарава бидејќи имам сензитивни очи, кои се многу склони на инфекции и секогаш се тргав настрана од ефтини маскари од страв, оваа ја начекав на акција во рамсторе за 8ми март мислам беше заедно со мала палета со сенки беше 200 денари и си реков ај ќе пробам ако не барем палетата ќе ми остане, али за цената сум многу задоволна..има интересно гумено четче кое има боцки само од една страна, не се рони премногу, и што е најважно ми ги држи трепките кренати..кога ќе ги извиткам и ставам од маскарава стварно многу убав ефект ми дава...а пак од друга страна на сестра ми воопшто не и се погоди..вероватно е ствар на вкус
До пред медец дена ја купував црната маскара на essence, и сум презадоволна. После тоа случајно ја купив жолтата на golden rose и првите недела дена беше стварно многу течна. Ми ги лепеше трепките и воопшто не ми се допадна. Ја баталив. Ја користеше мајка ми недела дена, и си викам ајде пак да ја пробам. Значи кога малце се потсуши стана перфектна. Ми ги издолжува и згуснува трепките и не ги лепи воопшто. Четкичкста е гумена и маскарата е само 120денари. Јас сум презадоволна.
Морам да ја пофалам оваа маскара на Ингрид, ги прави трепките долги, изгледдаат многу убаво бидејки ги засчешлува наместо да ги слепува трепките и не сепресликува ниту се рони. Цена: 190 ден
Јас ја користам на Golden Rose Ultra Volume x4 и сум презадоволна. Морам да ја пофалам маскарава затоа што до сега не можев да си погодам ниту една што трепките ќе ми изгледаат убаво, погусто и подолги затоа што моите трепки се кратки и прави.. Ама маскарава чуда прави Мене сосема ми одговара, така да кој има проблем како мојот нека ја проба не е ни скапа мислам 150 денари беше..
Рецензија на новата маската од Макс Фактор http://rosee96.blogspot.mk/2016/06/max-factor-voluptuous-false-lash-effect.html