Од Есенс единствено Lash Princess ми беше посолидна. Другите сите ми се ронеа под очите и изгледаа лошо.
Ја имам Lash Princess зелената и за жал и таа знае да се рони. Но, не ми смета премногу и сум задоволна од изгледот што го дава. Иако не би ја купила повторно. Иако не сум купила иста маскара до сега, сум пробала од Мејбилин, Лореал, Есенс и Катрис и за жал не сум ја нашла вистинската.
Мене па воопшто не ми беше погодена таа.Малку волумен,ни издолжување,ни ништо Ама,затоа па,на Мислин XXL- најубава маскара досега
Ќе почнам од лево кон десно Лореалот ми е скоро веќе потрошена но макарата е предобра и вреди за сите пари. Ги издолжува трепките и ги прави преубави. Rimmel - rockin' curves ми е моменталниот фаворит. Воодушевана сум од римелот и дефинитивно ќе го купам пак. Четката е многу интересна и буквално ги прати кривините на окото. Maybelline the falsies push up drama супер е римелот но е дефинитивно не е за лесна шминка, Кога ќе се стрврдне ги прави многу јаки трепките, како да се гумени но многу убаво ги издолжува и ги одвојува. Мене лично многу ми се допаѓа но го користам кога си правам full make up, и за поприкладни прилики Maybelline Lash Sesational е дефинитивно првата маскара на мејбелајн која што ме има разочарано. Трепките ми ги залепи цели, како да сум истурила црн лепак, на ништо не личеше. Не ја препорачувам, не си ги фрлајте парите
Јас ја купив на акција од Шатци,со пудра од Мислин за 590 ден. двете заедно. Инаку,само маскарата, мислам дека е околу 400 ден.Ама,вреди! Точно 2 месеци ја користам и пак ќе си ја порачам.
Маскара за згуснување на трепките до 300 ден, а да не се рони? Не ми се дава повеќе, многу брзо ги трошам маскарите.
Веројатно ќе ми биде маскарава откритие на годината Од најновата колекција на Catrice e, вчера ја купив па денес прв пат ја носев, ама тотално ме воодушеви. Може слободно да се стават неколку слоја бидејќи не се слепуваат трепките, четката е таква што истовремено ги чешла и раздвојува.. Не се рони воопшто, и по целодневно носење не е мрдната. Инаку имам масни капаци и осетливи очи, ниту се размачкува ниту иритира. Моментално е на попуст во ДМ и е 235 денари. Едит: сега погледнав, четката е иста како нa розевата I love extreme од Essence само што формулата е многу подобра.
Со купени производи во вредност од 600 денари од Garnier или Loreal во Ramstore, можете да ја купите маскарава за 1 денар
Јас лично видов во маркетот во Ramstore Mall, ама ја има промоцијава и во каталогот на маркетите така да можеби важи за сите маркети.
Да ми предложите некоја маскара што му дава волумен на трепките и ги издолжува по можност до 300 денари?
Moze da mi kazete koja e cenata na dvete maskari? Imam kratki trepki neznam koja ke mi odgovara? Blagodaram
Од толку шо ги фалите маскарите на Лореал, ќе ме натерате да си купам Само не знам која е најдобра (за волумен пред се' + да издолжува). Предлог, Лореал-ки?