Во COSMO има 45% попуст на Deborah црната 24 hours absolute volume маскара, чини околу 295 и попустот трае до 9 март.
И мене не ме воодушеви маскарава, а токлу многу очекував. Башка природно имам убави трепки... Ништо посебно не ми беше ни од одма ни од кога се засуши... Не дека беше лошо ама она баш просек. Не ја дотрошив, некако ме сум задоволна кога трепките не ми се во полн сјај
Ќе ве молам да ми препорачате не многу скапа маскара , но со убава четка за издолжување на трепките, оти трепките ми се мали, кратки и прави како гребло ......
Essence Lash Princess so zeleni bukvi ,vcera ja kupiv odlicna e Pisuva deka e za volumen no zadovolna sum i od toa kako izdolzuva stvarno e top
Да , јас ја имав користено ама тешко се суши и ништо не им правеше на трепките ниту ги издолжува ниту витка. Среќа што ја имав добиено на наградна игра инаку ќе ги жалев 12те евра
Мејбилин имаат мн убави маскари , која и да ја пробаш нема да згрешиш само оваа немој јас дури мислев прво јас некоја грешка да не правам , ама не , не ја бива , четкичето е убаво силиконско со ситни забци ама дали формулата не и е како што треба..
Со што ги вадите водоотпорните маскари? Ни сама не знам колку лосиони и млека сменив и пак ми требаат по 2-3 туфера по око а пола маскара уште ми останува. Ми испопаѓаа пола трепки
Со масло. Порано вадев шминка со бадемово, сега преминав на кокосово и од двете сум подеднакво задоволна.
Што мислите за овие? Ѓи добив заедно во сет,ама на едната пишува нешто 5 во 1 на другата дека е за волумен. Ај,ако може некој да ми под објасни
Studio lash од Miss Sporty Иако пишува дека е за волумен, одлично ги издолжува. Во Космо е 136 денари и јас со години ја купувам и не знам веќе колку луѓе имам навлечено на неа Според мене најдобра е за тие пари
Со оглед на тоа што прв пат ја имам купено пред некои 4-5 години, со што ти не ја имам отстранувано Со марамици мноооогу одамна( веќе со години не ја отстранувам шминката со марамици), со кокосово масло, со кокосово млеко... Да не набројувам зошто не сум имала никогаш некој посебен проблем со отстранувањето. Со што и да ја отстрануваш шминката, со тоа
Прашав затоа што и јас ја имам, но многу тешко се вади со влажни марамици, се корнат трепките, како водоотпорна да е
Една од подобрите маскари шо сум ги користела. Ми ги издолжува трепките и конечно ги прави видливи Препорачувам, совршена е за таа цена. Ја купив околу 150 ден на попуст од ДМ.