Преопрачајте ми маскара за волумен сакам од мејбилајн само да не е светло плавата и црната,и ако знаете цена
^ Си ја купив од Maybelline жолтата - Colossal Volume express, ама не сум нешто посебно задоволна. Ми ги прави трепките здрвени, пластични, а јас сакам да ми се поприродни, помеки. Инаку вака визуелн иот ефект по нанесувањето е добар, дава и волумен и должина, ама не нешто невидено. Цената беше 380 денари. Четчето ми е црна боја, а не жолта како на сликава Редактирам, сега видов дека мојата била 100% black Во ред си е
Aххх и јас ваква купив ама на сестра ми за 8ми март...затоа прашував поевтино да поминам зш и пудра и купив инаку ја купив од космо 355 ден,па се надевам ќе и се допадне...а за мене лореал земав,злобна сум знам
Од маскари би ги издвоила: Max Factor False Lash Max Factor 2000 Calorie Одлични маскари за видливо поголем волумен и продолжување на трепките.
Цурки јас никогаш нема да се откажам од Лореал, прво ја користев Volume Shoking и бев пре пре задоволна, но таа престанаа да ја произведуваат и не ми е јасно зошто а беше попвеќе од совршена, е сега ја користам исто на Лореал Double Extension Carbon Black веќе дооолго време и сум пробала и од Max Factor и Gosh и Maybeline и ситее ама како овие две од Лореал верувајте ниедна... е сега слушнав имало маскара на Yves Saint Laurent, прилично скапа 1800 ден ама буквално како вештачки трепки да имаш ставено и убаво расчешлани, па сега....
феминки, ај ве молам препорачај те ми некоја маскара за чуствителни очи, ама да не е многу скапа однапред благодарам
Јас од орифлејм Shock си ја користам веќе долго време... еве сега си земав, со розево (мислам дека сите сум ги имале хехе), и убава е, онака ми се свиѓа..: )
^ И јас си ја зедов таа црвената на Голден Роуз. Добра е, за парите е супер. Само не ми ги држи трепките извиткани Ги виткам, нанесувам маскара и си се исправуваат. Наредниот пат ќе пробам водоотпорна на Голден Роуз, би требало подобро да е.
Колку пари е оваа погоре? Јас како и да е имам трепки на кои и да ставам Ив Сент Лорен од 2000 денари ми па паѓаат трепките, не ми се виткаат и крај. И од 80 денари до 2000 денари маската џабе, трепките ни се виткаат ни држат. Ни виткач ни ништо Сеа мејбилајнот ја користам на сестра ми трепки сон, јас трепки крш
Роси ако мислиш на таа црвена од 120 до 150 денари е, зависи каде. Ако си ја користела Супер Шок од Авон слична е.
Некаде во темава приметив дека баш и не сте задоволни од Manhattan маскариве, јас денес си ја купив оваа и навистина ми ги прави убави трепкиве, подолги и погусти, а не делуваат вештачки. Предходно нон стоп ја користев супер шок од Авон, ама ми здосади, па си реков да сменам.
Јас ја порачав од Avon Super Shock маскарата, гледам многу ја фалат. И сега ја чекам да стигне па ќе видиме, имам многу кратки трепки па не очекувам нешто предобро.
Max Factor имаат нова маскара Xperience.Ја пробал некој?Претпоставувам е добра, ама сепак ако знае некој нека потврди, да не се залетам
девојки ја има пробано некоја оваа маскара? старата веке почна грутчиња да ми прави на трепкиве фемина90 мах фактор имаат нова?многу сум за доволна од false lash,се надевам оваа ке им биде добра ке ја побарам дали ја имаат донесено ваму
Пробај да го загрееш малку виткачот со фен (ама сосема малку!) Можеби ќе има подобар ефект После тоа стави три слоја на маскара. Со првиот слој помини ги трепките од коренот до врвот. Почекај да се исушат малку, па стави го вториот слој- од средината кон врвот. И на крај со третиот слој помини ги само врвовите. Јас ја практикувам оваа постапка и сум презадоволна Инаку црвената маскара од Голден Роуз ја видов на пазарче за 8-ми Март и беше 150 денари .
Најновата на маx factor е таа експириенс така? со зелено Х би требало да ја има во јуник (скопје).. Волфче, таа розевата од мејбилајн, една другарка ја има и вика онака ок е, виткала трепки али ништо посебно не била.. ја едно време се подадов ке ја зимам ке ја зимам и се откажав.. еве едно добро видео од една од моите омилени beauty guruѕ на јутуб, ако сакаш да видиш Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=Mh5_MVqFAGk the falsies (розевата) кога ја ставаш изгледа како да имаш повеке маскара, по црна е, впечатлива, и многу спојувала трепки.. еве и некои од најновите коментари Спојлер The falsies doesnt hold my curl JEKII92 5 days ago The Falsies is clumping, also on your eyes. It is really ugly, sorry. MaikenVestergaard 5 days ago се надевам дека помогнав