Моја нова омилена - All in one, Artdeco. На една емисија еден мејкап артист ја пофали, па јас да не останам куса ја купив. Навистина со право ја пофалил човекот, прекрасен козметички производ, убаво ги обликува трепките а не ги прави "тешки" и со пајажинест изглед дури и со нанесување на неколку слоеви. Ја препорачувам!
Викендов во Космо сакав да ја купам Мис Спорти жолтата што ја фалите, ама не најдов, бев во Космо во Сити Мол. Убаво ли разбрав, Мис Спорти имаат токму во Космо, или сум утнала? Како и да е, не си отидов со празни раце, пак си ја купив Gosh Show me Volume Carbon black. Сабајлево се потсетив зошто ми е омилена заедно со Lash Sensational
Јас ја купив од Космо во Сити Мол, ама пред неколку месеци. Им се троши многу можеби, thanks to Femina.
Немаше никакви производи на Мис Спорти. Или само маскарата ја држат? Не знам, како и да е, следна прилика кога ќе излезам, ако има Космо во близина ќе одам да ја земам, ако ја има
Имаше една полица цела со нивни производи. Во Космо - Сити Мол се наоѓа од влезот, право надоле кон онаа вратата што им е од магацинот (или што и да е тоа таму). Прашај некоја од вработените, ако не, ќе се снајдеш секако.
Маскара што издржува на топлово и не се пресликува? Маскарите на Римел што ги имам ми се предобри, али немаат водоотпорна мислам.
Пробај ги на Alverde, јас на Римел ги користев долго се додека не земав Alverde. Не е водоотпорна ама не мрда False Lashes користам и сега планирам да ја сменам. Инаку секогаш користам од оние со пластични запци.
За оваа можам да кажам дека е НАЈДОБРА досега што сум ја ставила на трепкиве! Ги прави големи и отворени.За најдобар ефект ставам еднаш, чекам некоја минутка да подсуши(си ги цртам вегите во мегувреме), па ставам уште еден слој.И резултатот е УАУУУ! Како вештачки снопчиња-трепки да носам.И онаа Avon-luxe не е лоша, но оваа е врвот! А да, секогаш ми е наместена на 3-ка и покрај тоа што незнам што улога имаат тие 1, 2, 3 хахах..(Ако знае некој-нека пише).Како и да е, јас сум презадоволна!!❤❤❤
avon lixe kafeavata ja imam koristeno dobra e samo ne se sejkavam na cenata,varira od katalog vo katalog
Gosh имаат солидни кафеави маскари, околу 400 денари се во Космо. И од алверде има кафеави маскари во Дм, ама мене ми се размачкуваа многу бидеjkи имам комбинирана кожа.