Девојки хелп Ја имам на есенс curl and hold лиљаковата но многу ми остава црно на капаците и ми ги лепи трепките.Имам долги трепки па некој предлог до 350 ден
Kako ste zadovolni od ovaa maskara na catrice rock couture 24h extreme volume mascara? Ja kupiv no prviot vpecatok ne mi e nesto wow mi ostava crno na gorniot kapak i mi gi slepuva trepkite no ne e ni losa . Nekoj trik nesto dali znaete
И јас ја купив таа на Miss Sporty жолтата. Ама што знам, воопшто не ми наликува на Maybelline Lash Sansational, можеби до мене е. А, ги имам и двете моментално. Таа на Мејбилин одма ги подига до веѓи и дава волумен и поцрна е, а на Мис Спорти жолтата само ги издолжува и разделува.Тоа е мој впечаток, а можеби уште не сум и ја открила финтата, чинам имаше пишувано по темава некој, треба да ја разлистам. Денес првпат ја пробав и моментално ја носам, за преку ден е одлична.
@Salome кога ќе почне да се засушува подобра е на почетокот ми изгледаше доста воденеста , сега по 5 месеца не е така
Ванилала јас ја користев златната маскара на Евелин и можам да ти кажам дека сум презадоволна трепките многу ги згуснува и ги прави како лепези од аспект на волумен е петка, додуша и за тоа и е намената.За издолжување ги издолжува ама не толку многу како јас што сакам и што имам споредено со Мејбелин маскарите, на мене лично они ми се на прво место.Ама за 200 денари е одлична и може да им парира и на многу поскапи маскари.
Јас кога ставам маскара , многу ми се лепат една за друга трепките и грдо изгледа. Препорачајте ми некоја што добро расчешлува ?