Би требало да ја има во Космо. Инаку Eveline имаат нивна продавница на ул.Максим Горки, таму изгледа се поголеми шансите да ја најдеш
Не знам од каде си ама би требало да ја има по парфимериите.Јас ја купив од локална аптека што држи производи на Евелин(лакови, маскари, пудри, креми за лице и тело).
Јас ги имам користено портокаловата и жолтата. Двете се добри, но мене портокаловата повеќе ми одговараше, ми ги раздвојува и издолжува трепките баш убаво. Цената им е околу 130 денари, и за таа цена се одлични.
Zdravo devojki da mi preporacate nekoja crna maskara a ekstremen volumen jas imam dolgi trepki ama nemam volumen fala odnapred Mislam deka vo DM marketite ja ima
Ми треба многу голем волумен на трепките и убаво да се расчешлуваат затоа што многу ми се склони кон слепување maybeline lash sensational ми е добра ама сакам и оваа на катрис да ја пробам ама не сакам да ризикувам што мислите која е подобра? Или некоја друга препорака ако имате со цена до 500 ден.
Маскара која нема воден ефект да ги наведне трепките? Некоја што не е толку тешка за трепките. Имам ретки трепки со средна должина, па откако ќе ги свиткам и нанесам маскара сакам така да останат, да не се наведнат надолу. Ако знаете некоја со цена околу 200-300 ден, затоа што купив еден куп и никоја не ми се погоди до сега.
Искрено јас до сега сум најзадоволна од маскаритебна евелин.Поготово таа црна со розево big maxi и златната big volumen значи јас понекогаш ги користам и двете а реално не се ни скапи(околу 300 ден). А исто такс ставам и серум за трепки од евелин кој е одличен.
Нешто под 200 денари е. Инаку ова е најубавата маскара која сум ја користела, дава убава интензивна боја и волумен. Не ги издолжува ако имаш потреба од тоа, јас имам долги трепки па немам потреба од издолжување. Дефинитивно ќе ја земам пак и пак.
Маскара која не ги црни ептен и не ги прави кало вештачки трепките. Ми треба маскара која изгледа по природно, не ги лепи и добро ги разделува трепките. Освен од Лореал, пошо не ми се фрлаат пак 800 денари, некоја слична ако знае некој?
Овој серумов за трепки што го користиш од каде може да се набави? Колку пари е и дали си задоволна од него? Го користиш за волумен или за издолжување на трепките е? Извини на прашањава, ама стварно сум заинтересирана за серумов. Фала ти однапред.
А каде низ центаров на Ск. може да се најдат маскариве на miss sporty? На повеќе места ја побарав жолтата, ја нема...