Ja немаше во Јуник, прво таму барав. Мислам дека ја нема уште кај нас, нема никаде ни реклама, а секогаш имало.
Јас купив макара на art deco и со маскарата одесе и балсам за ноќна нега на трепки и од балсамот сум многу задоволна зошто осеќам дека ми се обновија трепките , па нормално и маскарата сега ми е поубава
Еве моментално ја користам оваа маскара од авон и задоволна сум, затоа што не е водоотпорна и можам лесно да ја остранам без да си ги искубам трепките, а им дава и волумен. Сакав да прашам по која цена се наоѓа лореал маскарата ?
Минатиот пат си купив маскара на мис спорти за волумен, маскарата е со розово пакување и можам да кажам дека е најдобра што сум ја користела до сега... и тоа за само 130 денари!
Зависи која маскара од лореал ,цените им се мислам од 520 ден а најновата за екстра волумен-ми ја препорачаа во космо е 760 ден.вредат навистина ја имам користено таа од 500 и сум презадоволна,црна е со златно капаче
Арно јас си ја порачав avon super shock маскарата, тие ми ја пуштила super magnify . Не е лоша ама сепак мислам дека супер шокот би била подобра!
Јас ја користам маскарава од Miss Sporty го има во Супер Тинекс, значи ова е трет пат што го купувам и многу сум задоволна. Сум употребувала од Авон сите маскари, од Maybelline, од Импала, Golden Rose, и некои ми се погодиле, но како оваа маскара не баш.
Super shock ја имам користено , добра е но не ми е нешто посебна. Иначе задоволна сум од L'oreal extra Volume Collagen , многу добри ми ги прави трепките . Е сега сакам да ја пробам оваа дали ја има некој користено l'oreal double extend mascara . позз
најубавата маскара.. единствената што ми се погодила.. ми ја носи братучедами од странство, незнам дали ја има кај нас ама и да ја има сигурно не е квалитетна... инаку сум испробала секакви маскари од голден роз, од есте лаудер, други од лореал, од мис спорти, од мејбилајн итд.. но оваа е прекрасна.. но и маскарите од авон се супер..
најдобра маскара до сега сто ја имам користено е од GOSS со сребрено капаче и е около 350 ден........
Oд пуста љубопитност,ја купив зашто ги сакам мејбилин,ама се разочарав ја ставаш и за 1 сат гледаш се спуштиле трепките,како маскара да не си ставила жолтата colosal e подобра
Среќа што не ја купив значи,ми ја препорачаа во космо и ми рекоа дека е најнова и башка за волумен...ја користев долго време плавата ама овојпат ја купив жолтата и не згрешив-поклон за сестра ми и е презадоволна,така да од мејбилајн ви ја препорачувам жолтата...
Сори за офф топик,јас ја имам оваа маскара и ми ги прави топ трепките,ставам 2 до 3 слоја.. А таа новата на Макс Фактор да не знае некој колку пари е?