1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Маскара

Дискусија во 'Лице' започната од soledad, 21 ноември 2009.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Ja немаше во Јуник, прво таму барав. Мислам дека ја нема уште кај нас, нема никаде ни реклама, а секогаш имало.

2. simicka

simicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    91
    Јас купив макара на art deco и со маскарата одесе и балсам за ноќна нега на трепки и од балсамот сум многу задоволна зошто осеќам дека ми се обновија трепките , па нормално и маскарата сега ми е поубава :lol:

3. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Еве моментално ја користам оваа маскара од авон и задоволна сум, затоа што не е водоотпорна и можам лесно да ја остранам без да си ги искубам трепките, а им дава и волумен. Сакав да прашам по која цена се наоѓа лореал маскарата ?

Прикачени фајлови:

4. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968

воопшто не сум задоволна од оваа маскара!

5. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Минатиот пат си купив маскара на мис спорти за волумен, маскарата е со розово пакување и можам да кажам дека е најдобра што сум ја користела до сега... и тоа за само 130 денари!

6. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Зависи која маскара од лореал ,цените им се мислам од 520 ден а најновата за екстра волумен-ми ја препорачаа во космо е 760 ден.вредат навистина ја имам користено таа од 500 и сум презадоволна,црна е со златно капаче :)

На music.girl и shiningstar им се допаѓа ова.
  7. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Арно јас си ја порачав avon super shock маскарата, тие ми ја пуштила super magnify :@ . Не е лоша ама сепак мислам дека супер шокот би била подобра!

8. Sharlott

Sharlott Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    15
    Ги користам маскарите на Bourjois и понекогаш на Maybelline, убави ми се и не ги менувам.

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Supershock од АВОН најубава ми е . :D

10. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    дали некој користи диор маскара која е најдобра за кратки и ретки трепки и колку пари е

11. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    Исто и мене :) Долго време ја користам , ми ги прави убави клепките густи , а и не е многу скапа.

12. Lucky88

Lucky88 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    14
    Јас ја користам маскарава од Miss Sporty го има во Супер Тинекс, значи ова е трет пат што го купувам и многу сум задоволна. Сум употребувала од Авон сите маскари, од Maybelline, од Импала, Golden Rose, и некои ми се погодиле, но како оваа маскара не баш.

Прикачени фајлови:

13. ma4enceEdno

ma4enceEdno Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    465
    Super shock ја имам користено , добра е но не ми е нешто посебна. Иначе задоволна сум од L'oreal extra Volume Collagen , многу добри ми ги прави трепките . Е сега сакам да ја пробам оваа дали ја има некој користено l'oreal double extend mascara . позз

14. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776

најубавата маскара.. единствената што ми се погодила.. ми ја носи братучедами од странство, незнам дали ја има кај нас ама и да ја има сигурно не е квалитетна... :^) инаку сум испробала секакви маскари од голден роз, од есте лаудер, други од лореал, од мис спорти, од мејбилајн итд.. но оваа е прекрасна.. но и маскарите од авон се супер.. :)

15. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    најдобра маскара до сега сто ја имам користено е од GOSS со сребрено капаче и е около 350 ден........ :) :)

16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Oд пуста љубопитност,ја купив зашто ги сакам мејбилин,ама се разочарав :worried: ја ставаш и за 1 сат гледаш се спуштиле трепките,како маскара да не си ставила :@ жолтата colosal e подобра :?:

17. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    ^ те советував да не ја земаш...ај шо пагаат..туку и читам дека спојувало трепки многу...

18. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Среќа што не ја купив значи,ми ја препорачаа во космо и ми рекоа дека е најнова и башка за волумен...ја користев долго време плавата ама овојпат ја купив жолтата и не згрешив-поклон за сестра ми и е презадоволна,така да од мејбилајн ви ја препорачувам жолтата...

19. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Сори за офф топик,јас ја имам оваа маскара и ми ги прави топ трепките,ставам 2 до 3 слоја..
    А таа новата на Макс Фактор да не знае некој колку пари е?

20. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Не е лоша...

Прикачени фајлови:

• mascara 072.JPG
      mascara 072.JPG