Мислам дека @Salome ја пофали маскарата пред некое време. Сори ако грешам, но знам дека таа фалеше маскари на Евелин.
Nekoj predlog za maskara so dava efekt ama onakov priroden na svileni trepki da ne lepi da ne gi pravi trepkite kako pajak?
Женски,дајте некој совет за убава маскара. Со години ја користам Макс Фактор 2000 калории,ама не ми е погодена во последно време.Цели парчиња ми остава на трепките. Од која сте најзадоволни?
Јас лично сум најзадоволна од Gosh Show me volume (carbon black) и Maybelline Lash Sensational (обичната). Некогаш посебно, некогаш ги комбинирам. Најубав ефект ми даваат на трепките, ем расчешлани, ем со волумен. Други одамна немам купено.
И јас го приметив тоа со оваа маскара. А последно и од Гош таа Анатх што ја спомена не ми се погоди, не го добив тој ефект како порано што го добивав од истата. Сега фаворит ми е Артдеко-All in one.
Јас ја користам маскарава моментално. Една или две страни поназад на темава разговаравме со друга членка за неа. Мене ми се погоди ептен - и онака имам виткани, долги и густи трепки, уште толку ми ги издолжува и ги прави скоро како вештачки, а не ми ги слепува. На другата членка пак не и се погодила. За цената според мене е и повеќе од солидна, па ако сакаш купи ја и пробај, се надевам ќе ти се погоди
Девојки, ве молам за брз одговор. Останав без маскара, а моментално кај што сум, изборот е само овој. Дали некоја од нив е добра? Фала многу
Јас ја имам првата ( виолетова) ги подига трепките убаво и ги извиткува, им дава волумен, но забележав дека не е многу постојана т.е се рони па кога ке ја потрошам планирам да ја земам miss sporty 3D оти таа маскара е единствена што не се рони од тие поевтините, барем јас така мислам
Последната премногу се рони, а дава преубав ефект, според мене најдобра е од сите. Јас бев задоволна од виолетовата и од жолтата, меѓутоа пак - премногу се пресликуваат под очите. Тој проблем го имам со сите нивни маскари.
@A11 @Mishela фала ви инаку, морав веднаш да одлучам, па ја земав жолтата. Ми се виде позната, како да ја пофалил некој на форумов. Ок е, малку е водена и не ми направи којзнае што на трепките, ама мене воопшто не ми се изрони цела вечер. Така да за 100 и нешто денари
Ми излезе случајно по инстаграм, дали ја има во мк негде? Или предложете некоја што ги прави вака трепките?