@marta993 Од кој еликсир ја набави маскарата, јас бев во гтц освен по некоја сенка и лакче немаа некој избор
Еликсир во Капитол одамна ја имам земено, но бев претходната недела пак и забележав дека имаше уште 3-4 останато
Дали некоја ја пробала Римел скандалајс сината, односно водоотпорната? Јас бев многу задоволна од другите, па ако е и оваа таква плус водоотпорна ќе умрам од среќа
Дали сум единствена што ниедна маскара од Малена не ми се допаѓа? Сите се суви, и катастрофа. И не знам со кој памет купив пак, демек друга, поскапа, и ништо. До мене е, или не чинат стварно?
Мене искрено освен моливите за уста ништо друго не му се погодило, а сум ги пробала скоро сите производи. Доколку бараш нискобуџетна пробај ја на Classics розевата, околу 140 ден е, ја има во ГР.
Не барам нискобуџетна, немам време да одам по парфимерии и сл, а жито ми е долу пред зграда, и таму се продава само Малена затоа од нив пробав неколку.
Може некој да ми препорача некоја маскара што дава густина и должина на трепките? Имам мн пробано ни една не ми е погодена хелп
Jas sekoja od ovie maskari ja imam probano I sekoj pat sum bila zadovolna. Osobeno od rozevata I zholtata
За тие од вас што редовно следат некоја од америчките јутуберки, сигурно знаат колку често е спомнувана маскарата Lash Paradise на L’oreal како една од најдобрите drugstore маскари. Неколку месеци се обидував да ја најдам и кај нас и во Солун ама слабо. Епа имам добра вест Конечно ја најдов, во Еликсир во Веро Џамбо. За европскиот пазар се продава под името Paradise Extatic и со делумно различна амбалажа. На првата слика е америчката верзија а на втората и третата е оваа што се продава кај нас. Уште не сум ја пробала, се надевам ќе ми ги исполни очекувањата. Цената е 670 ден.
преубава црна боја дава и ми ги правеше густи да изгледаат за издолжување не знам затоа што имам долги трепки е сега малце не ми ги раздвојуваше убаво ама јас тој проблем го имам со сите маскари
Му нема замена иако во последно време не го наоѓам во Космо, го земав истиот но со масло.Во црно паковање е.
Јас ја имам, супер за мали трепки им дава волумен интензивна е. Не се рони ама ги сплеткува малку трепките, јас после си поминувам со четче четка од друга маскара. 250 денари. Не е иста мислам дека. Ја видов во Дм Кисела Вода. 450 денари.
Девојки, многу не се шминкам па би побарала помош од вас. Имам долги трепки, да ми препорачате добра маскара за да ми се истакнат? Повеќето што ги имам земено како да ми ги лепат и ми се прават во купче од повеќе, пишете ми каде исто може да ја купам. Фала