Розевата од Essence се отсликува и се рони. Ако немаш земено, не ја ни земај. Ја немаше виолетовата кога купував и сега изгледа оваа ќе си остане зошто не ја ни користам.
Солидна е, но мене старата верзија повеќе ми се допаѓаше. Не знам дали формулата е сменета или не, но ми има доста разлика во квалитетот споредено од пред неколку години. Инаку навистина е солидна маскарата, интензивна е и дава убав волумен, не слепува. Може да ми кажеш колку чини? Не сум го разгледала каталогот на ДМ.
Се надевам е во ред што јас ти одговарам, ама и онака го видов пишаново. Намалена е од 550 ден. на 275 ден.
Не ми смета секако, фала ти многу. Размислувам дали да ја земам, ми треба маскара. Оваа од Евелин ми се исуши а ја имам неполни три месеци можеби, секако не мина толку многу време за да се исуши до толку. И разликата од 50тина денари е неспоредлива во однос на тоа колку бавно се суши МФ. Баш ме разочара ова од Евелин, а маскарата е одлична за 230 денари, навистина многу ми се допадна.
Јас читав за маскарава на фб групиве дека се сушела за брзо и воопшто не била како порано, бев решена да ја купам и ова ме премисли
Презадоволна од маскарата на Аура Лифт ап. Дава и волумен и должина и убаво ги чешла трепките, а што е најважно цел ден стои како кога сум ја нанела. Малку е поскапа од тоа што јас би дала за маскара (350-400 ден) бидејќи ги менувам секој месец ама многу ми се допаѓа изгледот кој го добивам со неа. Во вашата шминка имам слика како изгледа на трепките. Вреди да се проба.
Црвената на Римел, на почеток е малце потечна, али после е супер. Земи си и виткач за трепки, ќе забележиш голема разлика.
До сега нема замена ни една маскара на diorshow сите ги имам испробано а најмногу ги користам овие. Моментално ја има и оваа од ysl супер е и оваа трепките ги прави како вештачки ама многу течност остава на четката што ужасно ме нервира
Моментално дома имам 2 маскари , на Dior Overcurl lashes и на Benefit Roller lush. Вторава , Ролер лаш ја земав прво во мало пакување и ми се допадна премногу , трепките како вештачки ги прави и кога ми се потроши решив да ја земам во големо пакување. Презадоволна сум од неа , но како љубител на маскари не верувам дека ќе останам стрикно неа да ја користам А и да не заборавам , лесно се вади Таа на Диор ја земам по препорака на другарка , не е лоша , но за поевтини пари може да се најде подобра маскара., Единствен плус е тоа што дава убава црна боја на трепките. И за двете маскари (најчесто за хај-енд можам да кажам) дека на почетокот се воденасти некако , но по некое време стануваат многу подобри откако ќе се `згуснат`
mene maskarata okolu edna godina mi trae dosega vo poslednive 3 godini imam potroseno barem 4 i site odlicno se pokazale. ne znam koj ti kazal negativni komentari za maskarite od avon