Ја земав јас пред некој ден и искрено првиот впечаток не ми е нешто посебно,очекував повеќе според тоа што читав по блогови, јас имам малце прави трепки и иако користев и виткач за трепки не добив некој ефект со маскарава ми ги спушти уште толку :/ Така да си се вратив на Рокет водоотпорната, оваа ми стои така ама може деновиве ќе и дадам втора шанса да видиме
Дали е некаде maybelline lash sensational на попуст и ако може предлог за маската за чуствителни очи? Фала
Девојки дали некој ја има најдено оваа маскара на лореал во Македонија? Ја имав купено од Германија и многу сум задоволна, па ја барам овде сега. И ако сте ја виделе, колку пари е?
Баш се мислев помеѓу оваа за која што имаш пишано ти и get big lashes volume curl Ја земав оваа втората и сум прилично разочарана. Премногу ги слепува трепките и е тешка, дефинитвно нареден пат ќе ја пробам другава.
Дали некоја ја користела Essence lash princess зелената? На јутуб ја фалат доста, но може е и маркетинг, па сакав и мислење од тука.
Зедов пред околу 2 недели маскара the one од орифлејм. Се изненадив. Предобра маскара. Додуша ретко користам маскари (1 маскара годишно) и многу сум пребирлива
Која маскара е добра ама за издолжување и поткревање конкретно? Lash sensation ја купив поради тоа што е фалена на форумов но воопшто не ми ги издолжува трепките туку само огромен волумен им дава. И барам некоја со потенка четка.
Девојки дали знаете кај можам да ја најдам Рокет водоотпорната? Барав во ДМ во ГТЦ,Веро и Битпазар и во Космо ја нема,да не ја видел некој случајно на друго место?
Пробана ви е Total Temptation на Maybelline? Во ДМ беше на промоција (не знам дали е уште), за 319 денари. На нет има средна оценка, едни се фалат, други се жалат. Мене четчето ми се свиѓа вака, ама не знам каква структура има. Велат дека е потечна (како и другите маскари на Maybelline на почетокот) и ги слепувала трепките. Искуства?
И јас дојдов да прашам за оваа маскара. Гледам @Ladu in pink од погоре е задоволна, другите? Во ДМ е на промоција до понеделник за 319 денари.
Вчера ја купив маскарава. И онака ми требаше нова, а најчесто ја земам таа од Мејбелин што е на попуст, па сега беше оваа Првиот впечаток е позитивен, би рекла дека е повеќе за волумен отколку за издолжување. Не ми изгледаше потечна како некои други маскари на Мејбелин на почетокот (на пример Lash Sensational), но забележав дека додека ја нанесувам многу се валкам, што никогаш досега не ми се случувало. Како да ќе има тенденција да се пресликува, макар што засега (сум ја ставила само двапати) ми се нема пресликано. Исто и има преубав мирис, првпат се сретнувам со маскара што убаво мириса
И јас ја купив, да не останам покусо Во глобала со маскарите на Мејбилин имам позитивно искуство, ќе видиме оваа како ќе се покаже.