Уште не...имам еден куп отворени, па да ги дотрошам... Кај да е, ќе ја пробам. Се надевам дека ќе биде добра.
Јас ја купив маскарата од Maybelline Total Temptation од ДМ на попуст , на прв поглед ми изгледаше привлечно и четката убава , но вчера ја пробав и не сум воопшто задоволна . Ниту ги подига трепките, ептен е водена маскарата , дава некој минимален волумен ( не ги слепува ), не остава некоја интензивна црна боја . За оние кои сакаат natural look може да ја земат . За мене не е идеалната пак ке се вратам на Лореал Манга розевата
Девојки дали ја има некоја користено од Max Factor-False lash ама водоотпорната? Како сте задоволни ?
Стара и нова амбалажа, ги прашав продавачките И мене ми се осетливи очите и најзадоволна сум од водоотпорните маскари затоа што не се ронат па додатно да ги иритираат очите.
Јас ја користам третата маскара и најдобра ми е од сите маскари што ги имам користено. Маскара која не се рони и од која не ме печат очите Инаку во една парфимерија прашав за црната и ми рекоа дека има потешка формула од розевата и дека тешко се симнува со отстранувач за шминка .
За прв пат ја земав маскрава и не е лоша. Додуша ја не и го можам многу четчето, со тоа обичното на 2000 калории си нанесувам, ама убава е текстурата на маскарата. Убав волумент им даде на моите сиромашни трепки Цена:460 на попуст у ДМ
Јас ја имам користено и воопшто не ми се допадна.Ги слепува трепките,ни волумен,ни должина.Не е водоотпорна.
Барам спротивно нешто на она што бараат сите - потечна маскара, која не издолжува и не дава волумен, само пушта боја? Единствена "позитивна" работа, што би сакала да ја има, е да е водоотпорна. Предлог?
А која би ми препорачала битно ми е да не ги слепува трепките но сепак да дава волумен и да ги издолжува до кај 300 денари
Земи ја Lash Sensational, моментално е намалена во Космо и ДМ и е некаде околу 350 мкд. Таква каква што опиша. На почеток формулата е малку потечна и мора да се внимава при нанесувањето, ама недела дена по отварањето е супер.
Водоотпорната на Римел, потечна е и со едно поминување дава малку должина. Но, се разбира понатаму ако ја надоградуваш се добива и на густина и должина.
Жолтата маскара од Мис спорти ја има некаде? Во Бт ми рекоа дека нема да ја има повеќе Ептен ми беше погодена за тие пари. Имав купено неколку маскари во исто време, меѓу кои и Lash Sensational, ама ич не сум задоволна( не ме тепајте) Изгледа единствена сум. Ама ќе си ја дотрошам, заедно со I love extreme од Есенс(и таа не е то шо беше... или па трепките не ми се то шо беа).
Во Космо во Зебра, ГТЦ, катната гаража Тодор Александров и Сити мол ја нема.. уствари у ниедно космо ја нема. Ја барав и јас вчера.
Имам многу долги но спуштени трепки, дури ни виткар не помага, па препорачајте ми некоја маскара што ги витка, односно ги држи исправени и им дава волумен. До кај 300 - 350 денари.
Daj te predlog za maskara ja koristev miss sporty i preubava mi bese sakam nekoja za sekoj den koristenje zemav od rimel i nikakva e