Ја има, многу често е на попуст. Мислам дека на попуст е околу 500 денари, не сум сигурна за редовната цена.
Essence all eyes on me waterproof mascara Маскарава е просечна, ништо уау во однос на волумен и должина, дава по малку од двете, но треба 2-3 слоја. Убаво ги раздвојува трепките и можам да ти кажам дека нема воопшто да ти се размачка. Јас прво ги виткам со обичен виткач за трепки и остануваат така. А и цената е топ, ја купив од ДМ околу 150 ден.
Последен пат користев маскара на Clinique и презадоволна сум, поскапи се стварно, ама вреди. Инаку, солидни се и на Maybelline, секогаш имам по некоја за резерва, речиси сите се добри, само не користам водоотпорна, зашто потешко се отстранува и ги залепува трепавиците.
Ја користам оваа маскара на Golden rose веќе долг период и премногу сум задоволна,чини околу 170 ден.
На сликата ми беше малку сува па можеби делува залепено инаку е супер и не ми ги лепи. Ставам обично од 3 до 4 слоја.
На инстаграм ја видов оваа маскара кај една блогерка,трепките и беа како вештачки,па затоа прашав некој да не ја кориател