Јас обожавам маскара. Особено затоа што имам поголеми трепки и кога ќе ставам маскара уште повеќе ми се издолжуваат. И сите ме прашуваат дали сум ставала вештачки трепки пошто ми биле многу големи. Инаку ја користам оваа маскара the one и сум задоволна, добра е. Ја земав од орифлејм.
Оваа маскара од Aden ја купувам по втор пат и сум презадоволна. Има силиконска четка со ситни забци. Убаво ги чешла трепките, има интензивна црна боја, дава должина и волумен. Цената е 220 ден. Многу е слична на маскарата од Аура lift it up.
Топло ви ја препорачувам на сите. Стои по цел ден, не се рони, не се размачкува, убаво ги издолжува и им прави волумен на трепките. За само 150 денари.
Јас ја имам користено и бев многу задоволна , одличен волумен и издолжување . Не ми се ронеше и мислам дека е супер маскара
Јас дојдов да ја пофалам оваа маскара на Essence. Навистина дава убав ефект, не се рони, ги држи трепките навиткани нагоре,не ги лепи, и им дава волумен. Кога ја купив не забележав дека е водоотпорна, па ми беше јасно зошто потешко се брише (но со масло секако се вади без проблем).
И јас ја имам, задоволна сум од ефектот кој го дава ама кај мене приметив брзо се суши, и кај вас ли е така, на пример друга маскара почнува од вториот месец да ми се суши, додека оваа за неполн месец почна да се суши. Такви ли се сите на Catrice, или така ми се погодила?
До сега верна сум на маскарава, за моите кратки прави трепки е супер. Некаде прочитав дека за тие што имаат прави трепки (тешко се виткаат и стојат нагоре) препорачливо е маскарата да е водоотпорна, бидејќи ги задржува извиткани. Ако имате предлог за таква, споделете