Во Космо е на попуст 421 ден од Макс Фактор И мене ми е омилена П.С разгледај си на летокот на Космо, имаш и други маскари на попуст
Ве читав тука и ме замисливте во изборот.Се мислам помеѓу: Essense lash princess; Catrice eyeconista; Golden rose сребрената. Имам убави трепки, само ми треба да ми ги подигне и по можност да се брише лесно и да не се размачкува. Помогнете во изборот.
Ја би ти ја предложила Maybelline lash sensational , вреди за секој денар. Сите шо ги наброја ти ми се размачкуваа.
Последна маскара што ја имам користено е токму таа.Трепките воопшто не ми ги дигаше, а мене ми треба маскара за таа намена.
Essence црно со лилјаково. Супер е. Јас имам проблем, ми се размачкуваат скоро сите освен оваа. Убаво ги подига трепките.
Kazi mi koja eyeconista od catrice postarata so rozevobili novata Koja siva @anggell Dtavi sliki Ama koja eyeconista taa postarata nikade ja nema
Мене cat eyconista не ми беше нешто wow, а и за многу кратко време ми се исуши. Најдобри ми се покажале маскарите од Есенс.
Најзадоволна бев од Макс Фактор 2000, но сега воошто не е таква како што беше порано. Не ми го дава тој ефект на трепките. Моментално користам lash princess зелената од Есенс и тврдам дека е прекрасна.