Да, ама не сум ја пробала уште Оваа на Аура ја имав порано, се збореше дека ја повлекоа, ама беше многу добра па ако ја има негде пак да ја купам
Последно ефтино откритие маскарата на Есенс за долги трепки. Црно паковање со зелени букви пишува, маскарата ми е врв, значи многу повеќе сум задоволна од ефтините отколку од скапите маскари, веќе скапи ни не пробувам. Цена околу 250 ден беше, уште долго ќе се дружам со неа.
@buba4e89 Маскарава ја користам овие неколку дена , не ги витка трепките сама од себе значи ако ги навиткаш со виткач ги држи потоа така навиткани не се спуштаат надоле , мене ми дава повеќе волумен , негативно е што по неколку саата се рони под очите. Четката е иста како на Есенс и Мак , како што се сеќавам и оваа на Есенс ми се ронеше под очите. @anggell потполно се согласувам со тебе. И јас порано купував разни скапи маскари , а имам најдено доста евтини и што ми даваат ист ефект како тие порано што сум ги користела. Која е таа на Есенс , lash princess? Таа со портокаловите букви ја имам користено , за оваа не се сеќавам баш
Оваа ли? Врв е за малку пари. Ја видов кај една на инстаграм, модел ли е, има нејзина колекција, не е битно. Користи скапи производи и маскарата. На толку пари ја користи и и дадов шанса.
^ Од оваа маскара и јас сум презадоволна, долго време ја користам, ефект дава како на вештачки трепки.
Таа е,ама има и со виолетови и жолти шари ( за жолти не сум баш сигурна),а има и водоотпорна. И не се суши лесно, треба да направам обнова на маскари ќе ја земам пак, ептен ми се допаѓаше.
Јас последно ја купив оваа (верзијата за волумен) и сум многу задоволна. Ми се допаѓа и формата што е малку закривена и остава баш баш црна боја. Помалку ми се пресликува отколку лаш принцес, така што ако некоја има мрсни капаци би и препорачала да ја проба, цената не е повисока од 220 ден.
Стои, но јас секогаш прво ги виткам трепките со виткач бидејќи имам баш прави. Кога ќе се вратам од работа ми се скоро исти.
Сакам да ја земам лаш принцес на есенс, гледам ја фалите таа зелената, ама ако не се лажам има и верзија за извиткување така? И таа ли е исто така добра? Трепките ми се многу прави ми треба нешто да ми ги поткрене односно извитка, и да не се размачкува под очи.
Јас ја користам виолетовата со извиткана четка. Ги витка трепките, но истовремено остава премногу производ и како вештачки ми ги прави трепките, премногу ги задебелува. Можеби доколку се подзасуши ќе биде подобра. Сепак јас не би ја препорачала виолетовата
Јас ја користев зелената и бидејќи ми допираат горните трепки на капаците, ми се пресликуваше скоро секогаш. Сега ја користам оваа, не ги витка многу, но ги држи како што сум ги извиткала и не ми се пресликува. И е баш баш црна.