Ја имам користено лани летото, се мислев и јас за неа пак да си ја купам, мислам дека не ми се размачкуваше
Мене мие просечна, мн лесно се размачкува и лесно може да бидеш како панда во очите. Јас не би ја купила повторно.
Некој проверено да знае маскара која ги издолжува трепките и не ги спојува? Не ми треба волумен, само да ги прави долги и разделени
Фештата за Lash Princess на Essence, зелената сигурно помина, јас на крај стандард да дадам критика. Не знам зошто претходно не ја пробав, дрфинитивно врв е маскарата. За моите светли, ретки трепки, ги издолжува, расчешлува, таман е. До сега немам користено маскара со вакви влакненца како иглички, ама пријатно ме изненади. Верна и бев на All eyes on me, цената приступачна ептен (околу 150 денари), ама и оваа е одлична како за промена.
Преубава е стварно, досега од ниедна маскара така не ми се познавале трепките кои шо ми се пресветли и малецки. Кога ја нанесов првпат бев вака . Ама мене многу ми се пресликува особено на топлово, цело време црно бришам под очи. Не знам дали и кај другите е вака...
Мислење за маскарава? Во ДМ во Капитол ја нема лаш принцес водоотпорната, па во случај да ја нема и во Еликсир да знам дали да ја земам оваа.
Оваа не сум ја пробала, ама да ти препорачам на катрис да ја пробаш новата лифт ап. Јас од обичната сум презадоволна, а има и водоотпотна верзија.
Оваа ја гледав на многу туторијали на јутјуб,имаше највисока оценка за подолги трепки. Вчера ја купив и запрепастена сум. Пре-у-ба-ва.... за мој вкус
Сакам да земам една од овие,која е убава за мали трепки? @lost123 Ако имаш мали трепки заборави ја таа маскара,преценета е. Искрено има подобри маскари од неа.
Мислам иста е само сината е водоотпорна. Јас црвената ја користам. Незнам за мали, јас имам долги трепки и сум презадоволна како убаво ги раздвојува, подигнува и истакнува.
Imam problem so maskarire ,i retko da sum zadovolna od maskari gi imam vo posleden period smeneto nad 20 maskari ,i sega slucajno ja kupiv da ja probam novata na Catrice Lash Changer i iskreno sum iznenadena za volumenot koj go dava i vitkanje na trepki . Ista cetka ima ko na Essence zelenata famozna Lash Princess,no po moj vkus ovaa e podobra.