Јас ја имам користено. Доволно ги издолжува и згуснува трепките, додека не се засуши, потоа малку потешко, но можам да кажам дека е добра. Штом е многу намалена купи ја, нема да згрешиш. Порано беше повеќе од 800 денари, а за тие пари не вреди реално. Оценка 6/10
Ја користев порано. Се ронеше, не даваше некој волумен баш како што очекував за таа цена, додека ја вадев шминката со средство за бришење шминка цела се размачкуваше, тешко се вадеше некако. Брзо се исуши и заврши во канта. Јас би и дала 3/10, далеку подобри маскари има и поевтини од оваа.
Значи сега маратон на темава и да си најдам некоја маскара. Конкретно трепките ми се долги, па ми треба нешто што ќе ги расчешлува и ќе им дава густина. Секој предлог е добредојден И фала ви за одговориве, веројатно и мене ќе ми се рони и ќе ме нервира. Ќе си најдам некоја поквалитетна.
На Essence и Catrice види ги маскарите, евтини се, а многу подобри од овие што се и дупло поскапи од нив.
@Цунами да се надоврзам за маскарите на essence, мој фаворит, и јас имам природно долги и виткани трепки, инаку ја има во ДМ и не е повеќе од 200 денари. Мене до сега не ми се ронела маскарава. И еве едно видео за маскарите Lash princess исто на essence https://vm.tiktok.com/ZM8TBLAAC/
Од каде ја зимате catrice eyeconista? Да не е повлечена? Бидејќи во повеќе Дм ја барав и немаше, исто и во Космо.
Дали сте забележале откако носиме маски дека сите маскари се пресликуваат и оставаат црно или само кај мене е вака? Сменив неколку маскари, дури таа од Есенс мислев не ми одговара нешто, но и со другиве шо ги користам периодов ист проблем. Особено од бус кога ќе искочам насабајле, од гужви такви во јсп, без воздух кога е внатре шо се вика, цела маскара ми е пресликана, лом сум под очи... Порано истиве маскари ги користев кога не се носеа маски и немав таков проблем, изгледа до тоа ќе да е.
Да, со маскиве бетер е, особено сега во зима дека е влажен воздухот. Мене сите ми се пресликуваат горе, дури и водоотпорните. Уште на Катрис ајкониста ја немам пробано, ама неа изгледа ја нема во сите ДМ. Барем јас не можам да ја начекам.
Прв пат ја купив и сум многу задоволна. Не се пресликува и рони, дава интензивна црна боја, должина и волумен. За цената е повеќе од одлична. Далеку поскапи маскари не се покажале како оваа, не е секогаш цената репер за квалитет. Општо, повеќето од масакрите на ГР се убави.
И со неа ми се случи во петокот истото. Јас пред некој месец ја земав, баш треба да купам нова... Ако ја нема веќе, следно на Catrice - lift up ќе се префрлам, таа исто ја фалат дека се задоволни.
Да, со лаш принцес ама не под очи туку под веѓи. Со Катрис не е така пример, најверојатно проблемот е влажниот воздух.
Мене и под веѓи и под очи, но под очи многу повеќе ми се размачкува. И со Есенс и со Катрис ист проблем. Со Катрис немав толку проблем црно да остава премногу, но во петокот како панда бев. Среќа што одма се приметив, навика ми стана да проверам маскарата да не се размачкала...