После долго време користење на маскара од Есенсе, сега се мислам за оваа на Џордани. Дали некој ја користел, добра е?
Да? Зарем ја затворија? не сум знаела, почеток на јануари со сигурност ја затекнав отворена. Мислење за маакарава на Есенс?
Здраво ве молам предлог за маскара да не е водоотпорна ама да не се пресликува,оваа на есенс имам една ми се пресликува и на горниот капак и на долниот дел од очите? Ви благодарам
Оваа на Есенс поназад малку, false lashes volume and curl. Јас обично користам водоотпорни за да не ми се пресликуваат, но и оваа е добра.
Дали само мене таа Лаш Принцес од есенц ми остава како мали грутки на трепките? Тука сите сте задоволни од неа ама јас заприметив дека онака баш грутки остава, посебно кога ќе нанесам повеќе слоеви. *Јас ја имам таа розевата
Мене ми е топ таа зелената лаш принцес. Еден слој ставам доста ми е. Немам никакви грутки баш убаво ми ги чешла и подига
Јас зелената ја користам веќе 2 години и презадоволна сум! После недела, две од отварање е уште подобра.
Различна им е четката,може затоа и портокаловата ја имам пробано, ама поубава ми е зелената јас па сакам лилјаковата да ја пробам и таа што ја користи @Elence93