После позитивните мислења тука, решив да ја пробам на Есенс, Лаш принцес, и искрено, задоволна сум. За тие пари екстра е. Розевата ја купив, оти не сакам водоотпорна шминка, и ми се погоди и четката и самата маскара. Убаво ги расчешлува и подигнува, не прави грутки, не се рони и не се пресликува. Засега. Омилена од Есенс ми беше Curl'n'Hold, исто по препорака од форумов ја купив, ама и Lash Princess е супер.
За должина е ок, но не дава баш волумен. Би ти ја препорачала The false lashes, со розево. Спојлер: Слика
@koritsaki или @buba4e89 Некоја од вас ја имаше маскарата на MAC? Гледам многу ја фалат, ако ја имате испробано, кажете дали сте задоволни
Супер е таа mac stack ја пробав пред некој ден, сега пред работа ќе ги сликнам трепавиците со еден слој и со три. Единствено негативно општо за Мак маскарите тешко многу се вадат. Само со масло
Убаво е тоа на Mac , не знам која е цената во Мк , друго исто и ова можеш да го ѕирнеш https://www.bellina.mk/p/832/omegas...itse-so-5-omega-kiselini-150-ml?categories=92
@Kasiopaja221 да напоменам друго дека има два вида на маскари, micro brush i mega brush, јас ја одбрав таа со малата четка зошто сакам сите трепки да ми го фати како штп треба. Другава е огромна , демек едната за помали трепки другава за тие што имаат поголеми...нема врска
Еве слики (со недовршена шминка ) според мене супер е за издолжување , уште со првиот слој ги издолжува, ама еве и таа погоре на Есенс многу ми се допаѓа, таа плус и густина даваше. Смешно ми е на тик ток што ја претставуваат дека не ги слепува трепките и со 10 слоја , ама со три слоја ете дава таков резултат ова е втор пат како ја користам инаку
Ауу ме замисли сега а не е толку евтина за да си експериментирам. Јас ја имам Maybelline sky high, убава беше ама ми е при крај
Кај нас добро е што ако купуваш нешто од Мак, можеш да ди избереш тестерче и сега кога купив еден кармин ги видов маскариве и викам ете шанса да ја пробам толку фаленава маскара. Да, за тие пари дефинитивно има многу подобри и поевтини маскари. Јас од Есенс сум мн по задоволна
@koritsaki која маскара од есенс ја имаш на сликата? не ми ја отвара. Предобро изгледа, имаш и убави трепки.