Сум ја користела пред 3-4 години. Четката е малку специфична со густи влакненца малку несмасна ама не беше лоша ми се свиѓаше маскарата. И на Borjous имам пробано ок биле ама Roller lash и Better than sex уште не може ниедна да ми замени
Сакам да ја пробам Better than sex, оваа на лореал била dupe. Верувам дека за нејзе вреди да се дадат пари.
@Dream-Girl од Катрис Eyeconista ми беше многу убава ама џабе веќе не ја произведуваат... @Kimberly11 од MAC имам пробано две маскари за вторава MAC stack поназад неколку страни пишував, имав ставено и слики само не знам со која феминка беше , убава е вака, ама мн течна беше кога ја отворив и мн ми ги слепуваше трепките. Сега пак треба да ја пробам. Од Dior , Iconic обичната не overcurl е одлична иако е голема четката и треба време да ја навикнеш. Од Lancome мене ми се катастрофа , две имам пробано од сет со парфем не ми се допаднале и не знам што се толку фалени. Таа новата Idole би ја пробала. Артдеко немам пробано. А roller lahs и bad gal од Benefit се супер. Си ја пробала на Too faced Damn girl? Одлична е и таа, ако можеш пробај ја И мене не ми значи тоа дека ако се скапи маскарите дека ќе се добри. Колку пари сум давала и воопшто некои не ми се погодувале
@koritsaki исто, омилена ми беше Eyeconista... И цена ми одговараше трепките ми се свиѓаа како ми личат со неа.
Беше подобра според мене, не ги правеше толку хаос и слепени трепките како таа на Есенс, баш убаво беа расчешлани и средени ама веќе ја нема, изгледа не ја произведуваат... Иста цена некаде беа мислам.
Одлична е Better than sex. Сите ми викаа што маскара користиш а мене незгодно да кажам Ти благодарам многу. Ако на некој највеќе му верувам за шминка тоа си ти. Не сум ја пробала на too faced. Летово кога ќе одам за Грчка ќе земам од Сефора некоја ќе ги видам. Мислам дека ако имаш долги Lash princess Essence убаво ќе ти ги истакне.
Има надеж за маскарава од Catrice (Lift up, водоотпорната). Повеќе од месец дена како ја користам и за прв пат формулата е скроз иста, не се исуши. Дали е до тоа дека е водоотпорна не знам, прв пат купувам водоотпорна маскара после години и се надевам дека ќе издржи бар уште месец дена. За ценава, навистина сум презадоволна и од ефектот и од сè по ред.
Најмногу се охрабрив и ја купив за да не ми се топи и пресликува маскарата под очи и на очните капаци од кондензацијата додека носев маска. Цели две години не ми текна на ова и ете ти, таман се сетив да земам водоотпорна маскара и маски се укинаа и толку беше. Ама добра е маскарава во секој случај, навистина лесно се вади. Памтам како пред неколку години се нервиравме сите со Rocket Volume на Maybelline. Е неа ништо не ја вадеше.