Баш денес ќе одам да си купувам маскара од Голден Роуз, и јас имам многу долги трепки ама меки ми се многу и прави не ми се кренати нагоре. За тие пари маскара не се наоѓа ќе си ја купам
Пред некое време купив две маскари. Maybelline жолта за мене и Golden Rose црвена за мајка ми. Се разочарав од Maybelline-ot Воопшто не изгледа убаво на моите трпеки Многу ретко ја користам, а и кога го правам тоа обично во комбинација со други маскари бидејќи ако ја нанесам само неа добивам катастрофа од трепки. А од Golden Rose сум пријатно изненадена Откако прочитав убави зборови за оваа маскара токму во оваа тема решив да и ја купам на мајка ми па така и јас да ја пробам ( сум против делење на масакара со некого, но па од еднаш нема ништо да се случи нели ) Јас обично мразам маскари со пластични четки ама оваа ме остави без зборови Преубава е! Ја задржав за себе а на мајка ми и купив друга Доказ дека не секогаш поскапото е поубаво
Manhatten Ultimate Definition една од подобрите маскари што сум ги користела дефинитивно, а и не е мн скапа околу 350ден чини. Сега користам Bourjois Ultra Black преубава е, само што не знам колку би можела да си дозволам да ја користам редовно. Следен пат сакам да ја пробам Maybelline розевата, сите ми ја фалат Некој од вас ја пробал?
Морам да редактирам. Не пишува дека е водоотпорна а многу тешко се мие, ако се отслика на капакот и тоа тешко се отстранува. Марчеса а таа од Буржуа со свиткана четка ли е? Пиши дали се отстранува лесно со вода. Што се однесува до Мејбелин розевата повеќето феминки напишаа дека не е убава и дека жолтата е поубава
Читам по блогови за козметика, доста ја фалат оваа маскара на Лореал, па се мислам дали да си ја купам. Ја има ли некој од вас користено, како сте задоволни и што цена има ?
Не, не е со свиткана четка, ти веројатно мислиш на Ultra Curl Оваа ја имам ама од истата линија е, убава е и лесно се вади, со вода не сум пробала, ама со бекутан марамици е ептен лесно Жолтата ми е испробана не бев нешто мн воодушевена, така да одма се откажувам од розевата
Јас ја имам користено ама поодамна...и донесена ми е од УСА, искрено не бев задоволна. Е сега ако ја има тука веројатно ќе биде производство од ЕУ така да може ќе е поинаков квалитет. Јас од америчката не бев баш задоволна многу.
Најубава ми е ја користам веке 2-3 години,имам подолги трепки и обично маскара ставам 15 минути ми ги прави како вештачки, не е скапа до 300 денари е обично
Маскарава е прекрасна единственотот нешто што ми се допаѓа од орифлејм.Јас имам долги трепки и кога ќе ставам како вештачки ми се,Многу е добра само штета што немам од каде да ја порачувам
Јас ја имам користено и ми беше преубава трепките ко вештачки ми изгледаа,даваше волумен и ми ги подвиткуваше убаво.Штета што не можам да си ја дозволам за секојдневно,мислам дека беше 700 и нешто
Јас подолго време ја користам оваа маскара и презадоволна сум, нема шанса да ја менувам, ефтина а супер
Max Factor 2000 calorie е незаменлива маскара, ја препорачувам на сите што можат да си ја дозволат,т.е. не е некоја вау цена, јас до пред година дена ја купував околу 490-500 денари, ама ја трошев за месец ипол-два и толку беше морав за мој џеб да си најдам нешто поевтино. Сега ја користам Golden Rose 4x4, за 100 денари маскарава е супер и не ми се суши може затоа што доста брзо ги трошам.
девојки дали имате користено на есенс маскари??? Ми треба некоја така да не е скапичка за секој ден... Пошо жал ми е од макс фактор да користам за довде-донде.... http://www.essence.eu/mk/produkti/ochi/maskara.html
од овие кафевата ја имам земено, мултифункционални се наводно за волумен, виткање и продолжување, мене ми се допадна, маскарата е 165 денари, имаат доста широка плаета на маскари а оваа има добиено награда за продукт на годината. ќе ја земам голедн роуз х4 и ќе споредам која од нив е подобра, викаат Голден роуз х4 е супер маскара сите се фалат од неа. маскарите се сушат и треба често да се менуваат затоа никогаш не зимам многу скапа маскара до 250 денари може, поскапа не ми се исплати.
презадоволна сум од маскарава, ја земав од Cosmo со подарок сенка на Maybelline, трепките ги прави преубави, но сепак со природен изглед
Не е многу лоша маскарата ја зедов на попуст 450 ден.дава волумен а со Мејбилајн Фалсис одлична комбинација
Последнi ги земав на L'oreal Volume Million Lashes,обичната и extra black, првата ми е поубава,ми ги прави убави трепките,им дава волумен и ги извиткува Spoiler кога ќе трепнам,ветер дува