Ниедна маскара од ГР не ми се допаднала. Иако искрено немам со години купено маскара од нив. Колку пари толку музика , катастрофа се.
Јас ја имам користено розевата неколку пати и супер ми се покажала. Убаво ги расчешлува трепките, дава должина, не се рони и не се суши брзо.
Доколку ти одговара ваква четка оваа маскара е убава ама и треба малку време да се подзасуши формулата. На почеток е многу течна и мене лично тогаш не ми се допаѓа, но кога ќе се засуши е одлична.
Јас ја купив и луѓе после сите маки со размачкување, мислам дека конечно се спасив. За изглед на трепките ми е добра, сепак не ставам премногу од пусти страв да не се направам панда, така да со неколку слоеви мислам дека ќе се постигне одличен изглед.
Иако последниов период не бев задоволна од маскарите на Essence, оваа беше на попуст и ја земав зошто цената беше одлична. Не сум ја користела досега, па и дадов шанса. За таа цена што ја купив е одлична. Трепките имаат многу волумен, плус не ми се размачкува како што сум имав проблем со Lash Princess маскарата од Essence. Само тешко се вади, бидејќи е водоотпорна. Откритие на месецов ми е
Ја има истата и во не водоотпорна верзија. Јас си ја земав а претходно со водоотпорна никако не ми се вадеше. За таа цена одлична маскара.
Јас цело време водоотпорни маскари користам, само тие не ми се размачкуваат, а некогаш дури и тие, па тогаш знам дека тие маскари воопшто не ги бива. За вадење можеби се навикнав некако со тек на годините. Од Гарниер мицеларната вода ми е добро погодена, вади такви маскари одлично.
Јас! Убава е, убаво ги расчешлува трепките, не се рони и размачкува. Чудна е четката, уште не можам да се навикнам, втор ден денес ја нанесувам. Ама ваљда со време ќе и ја најдам финтата. Ако ја споредам со Sky High Maybelline, би рекла дека на Мејбилин ми е подобра, а оваа на Лореал би ја зеланповторно можеби ако ја начекам на попуст.
И мене на Мејбилин ми е супер колку е во Мк таа на Лореал? Кај мене во Грција се движи од 12-18 евра зависи каде ќе ја купиш
Не знам и јас не живеам во Мк. Во Шведска се движи исто со цените, ма да повеќе би рекла од 14-20 евра...
Дечки мајка ми има алергија и голем проблем со очите, преосетливи и се, се ја печи и чеша, и солзат, не може салам маскара да си најди Знаете некоја која што би одговарала?
На алверде оваа јас ја користев кога имав алергија на очите. Не дава многу волумен, но за на работа малку да ставам ми беше добра. Не ми ги иритираше очите воопшто.
Какво позитивно изненадување ми е маскарава. Случајно сум ја зачувала, ама мини верзијата. Таа не ни знам дали ја има кај нас, ја немам видено. Помалце од 200 ден е, одлично расчешлува, доволно боја остава и не се пресликува (барем ја сум немала проблем со пресликување до сега, со било која маскара).