Не сум ја видела никаде, ја чекам и јас оти нивниве маскари ми се најпогодени. Ако ја најдеш некаде кажи, ја барав во ДМ пред некој ден, ја нема уште.
Гледам повеќето сте задоволни од Lash sensational, па да ве прашам дали одма почна да ви се суши маскарата? Неодамна ја купив, првите неколку аплицирања беше во ред, бев задоволна од изгледот на трепките, ама после нагло се исуши и воопшто не изгледа убаво. Доста поевтини маскари ми траеле многу подолго.
Кога ќе купам нова маскара, на почеток секогаш ми била бајаги потечна и не ми се свиѓала како изгледа кога ќе ја ставам. Како се засушува со тек на време, станува подобра и за нанесување, полесна, поубави ги прави трепките ако е малку посува. Ама досега не ми се случило нагло да се исуши целосно и да не се нанесува воопшто.
Од Стокомак, за таа цена од околу 100 денари е добра. Барем не ми ги лепи трепките како Lash Princess сината, ми ги расчешлува трепките. Има права силиконска четка која е потенка на врвот.
Во ДМ (Ист Гејт) ја има веќе, околу 580 денари ќе да беше ако добро паметам. Може на попуст ќе ја стават, па ќе почекам малку. А пред некој ден во истиот ДМ ја барав, ја немаше. Сега брзо ја донеле изгледа, а и немаше многу парчиња.
Препорачајте ми добра маскара што ќе ми ги истакне трепките односно да ми ги издолжи нагоре. Имам три на мајбелајн ама не ми ги издолжува. Мене трепките ми се мали и надоле ми се , неможам со ништо да ги подигнам нагоре. Имав една маскара црна беше со златно извиено капаче , незнам на која марка, таа ми ги правеше супер но некни ја барав и ми ја нема никаде. Ако некој знае за која зборувам нека ми каже или нека ми препорача друга.
Абе и јас сакам ама неам време со бебе сум дома, нема кој да го чува Јас сакам трепки да ми стаат, да не се замарам уопште со маскари, ама ајде
Хмм… Јас сега брзо правев уште не сум пробала маскара да ставам да видам како изгледа. Исто мали трепки имам. На Лаш принцес ја имаш пробано? Ама ако ти се надолу џабе пак спасот е лаш лифтинг
Имав до пред две недели една, ама не бев видела како се вика, таа ми ги дигаше и ми беа нагоре и поголеми ми ги праеше, супер, ама ја изгубив или ми ја украдоа. Која е таа на лаш принцес , ќе може со слика?
Имам пробано со тоа и не ми излева, колку време да го држам? Или да му стаам нешто масло или штознам?
10 секунди се сосема доволно, јас одамна се правам со виткач и секој пат ми излегуваат извиткани. Немам ни предолги ни прекратки трепки.