Стопли го со фен или шо и да е (не многу да не се изгориш на очи). А можиш и со рака, подржи го во раката 30тина секунди.
Леле сега пробав со тоа, го стоплив и неможев ни да го стаам, не ми допира до очите уопште, оти очите ми се како во дупка. Ццц катастрофа
Јас ја имам и оваа и плавата но имам природно долги и виткани трепки и ми е топ искрено ама за секој различно
За sky не ми се допадна многу ја пробав ама четката не ми е тоа тоа, а на оваа од maybelline четката многу ќе ми одговара бидејќи ми се многу навиткани и на нагоре трепкиве ми треба нешто баш како букваса С да е четката ама фала ви за мислењето кога ќе ја земам ќе споделам искуство
Јас и двете ги имам пробано и Sky и таа другата, одлични се немам зборови. Еве ги моите трепки со sky high маскарата
Имам природно долги и густи трепки, па ми треба предлог водоотпорна маскара што ќе ми ги чешла добро. Повеќето ми ги замрсуваат трепките. Сакам природен ефект, ништо премногу впечатливо.
Ја купив оваа неодамна, колку за промена. Нешто ми се експериментира, па решив секој нареден пат кога ќе ми треба маскара, да си купувам некоја што не сум ја пробала досега. Изборот падна на оваа: The classic volum' express, extra black Беше 300 и нешто денари, сосем пристојно. Многу ми се допаѓа! Трепките ги прави многу долги, со два слоја изгледаа и навистина густи, а ми се допаѓа и како ги витка. Бојата е интензивна црна и најмногу ова 'extra black' беше пресудно за да ја земам зашто ми се допаѓа тој bold изглед. Не ги лепи и замачкува трепките, баш убав ефект дава. Моите трепки се природно долги, но премногу светли и маскарава му дава некоја убава димензија на окото. Не ми се пресликала досега, навистина сум задоволна како испадна со оглед на тоа што сосем случајно ја зедов без да знам нешто за неа.
Ништо, најверојатно само маркетинг и боја на пакување. Овде има направено споредба и имаат ист изглед на четка и многу сличен состав како и споредба на изглед на трепки:
Може слика од таа маскара? Многу убави ти се трепките. Јас ја зедов таа Лаш Принцес или кало и да се вика и катастрофа ми ги направи, воопшто не ми ги издолжи и извитка нагоре.