Јас ја имам розевата и мене ми е супер. Течна е да, откако ќе ја нанесеш треба да почекаш кратко да се исуши ама мене воопшто не ми се рони, а на трепките им дава преубав изглед.
А јас уште чекам да ја донесат тука за да ја пробам зошто е tubing маскара. Мислев никогаш ја немало.
Моиве очи нема маскара шо не ја пробале, од ултра скапа до ултра евтина пазарска Оваа маскара ми беше неверојатно добра, значи фаворит и ја користев долго време. Сега веќе не ја произведуваат и не знам зошто, четката највеќе ми одговараше за моите трепки. Нешто слична структура и четка имаше и Loreal telescopic (црната) но и таа ја нема. Во потрага сум по навистина добра маскара, и по можност со закривена четка, препорачајте ми некоја слична на овие две горе наведени. Гледам ја фалите sky high na maybelline се мислам да ја пробам ама па скептик сум во однос на четката дека е права. Од есенс и макс фактор не сум задоволна од нитуедна.
Ако сакаш со закривена четка, види ја првата мене многу ми се допаѓаше, задоволна бев од неа. Втората е исто телескопик на Лореал, знам за која зборуваш, сега оваа им е нова, ја земав пред некоја недела, вака први впечатоци е добра ама ќе почекам да се засуши и мислам ќе дава подобри резултати, вака сега некое мислење немам за неа
Цело време ги користам на мејбилин маскарите, сега земав од макс фактор 2000 калории што е за проба па да видиме
Ништо посебно, не знам што е фалена толку. На попуст ја земав на пола цена па некако ќе пројде, а по редовна не вреди ич.
Maybelline lash sensational најмногу ми одговара, сите други што ги имам пробано ми се пресликуваат и ми ги слепуваат трепките.
Девојки споделете искуства со маскарите на Loreal. Се мислам дали да ја купам telescopic или lash paradise, зависи која ќе ја начекам на залиха.
Јас telescopic ја користам и ок е, ама имав некако повеќе очекувања, што знам. Од други маскари на Лореал на пример volume million lashes бев ептен задоволна. Ако ја земеш lash paradise кажи мислење
Се мислев меѓу Sky High и Lash Sensational на Maybelline. Двете беа на попуст во Шатци. На крајот ја земав Sky High и сум многу задоволна. Следно би ја земала Lash Sensational, многу сакам да ги споредам на мои трепки. Дури гледав видео како ги мешаат и двете за најдобар резултат. Некој да ја каже искуство за Lash Sensational а да ја има пробано и Sky High ?
И двете ги имам користено и од двете сум презадоволна. Формулата им е различна - Lash sensational е доста потечна на почеток, после некое време станува многу, многу подобра. Мене лично повеќе ми се допаѓа ефектот кога ќе се подзасуши. Sky high ми беше одлична од прво нанесување. Не ми текнало заедно да ги комбинирам, но одделно баш ми се допаѓаат и двете. Sky high можеби за нијанса повеќе ми се допаѓа, навистина прелесно се добива и подраматичен ефект со неа, без трепките да изгледаат натрупани со слоеви маскара.
Разгледај во KIKO. За ефектот не би знаела да кажам каков е, ама битно имаат најголем избор на маскари во боја.