Оваа маскара ја користам сега, од новогодишниот календар ми е. Убава е,ги чешла,издолжува и многу е интензивна ама луѓе тешко се вади ко панда во очите. Не излегува ни со масло,ни со мицерална. Мислам трепките ќе ми паднат од бришење.
Морам да споделам дека целава линија на есенце ја имам пробано од маскари и од оваа се разочарав. ( имам долги и свиткани трепки природно) Но сакав малце така ставам и да дојдат до некој израз уште толку. Но ги лепи трепките ги прави после тоа суви многу се рони… а четката ми е одлична. Сега ќе сменам и бренд и нов римел .
И ја не бев задоволна, мн тешко се вадеше, и си ги искубав трепките. На почетокот беше потечна, после се задуши и беше поокеј ама немаше wow ефект. И пак се вратив на lash sensational
Ја користев Telescopic од L’Oreal, но во последно време почнаа очите да ме печат многу и да ми се јавуваат пликови околу очите после нанесување на маскарата. Ве молам да ми предложете некоја добра маскара.
Јас оваа ја користам со години. Се друго што купив, по препораки, ништо не ми е ок. Ја имам таа со црно и на изгледување никогаш не ми се стопила, жешко, играш, пееш, топ е. Преку ден не излегувам ама навечер ја нема да мрдне. Со сино е водоотпорна ама не сум ја користела.
Имаш солидни маскари, јас ги користев долг период. Моеш да ја пробаш таа жолтата, зелената (неон светло пакување), металик црвената, металик розова од поновите. Или класичната црна со златно капаче. Која и да ја земеш, многу се подобри откако малку ќе се засушат.