Мене ова ми успева само со sky high na Maybelline.Често заборавам дека имам маскара на очи и знам да се размачкам,оваа нема шанси да се извади.
Мислење за новата маскара на Loreal Panorama? Ја купив веќе, а во меѓувреме да прашам за мислење ако некој ја пробал
А дали некаде кај нас ги има овие на Мејбилајн Скај Хај во боја? На Инста се ептен популарни, особено таа бордото е ептен убава.
Девојки, дајте ми предлог за маскара шо не се размачкува а е уба. Моментално ја користам оваа и сум доста задоволна како извлекува и нанесува боја, ама имам проблем шо после кратко време се размачкува и сум црна под очи, ко панда...
Ja сум верна на Maybelline lash sensational. И од голден Роус најобичните класични црни маскари се топ, или еден металик црвен римел. Од кико милано немам користено ама другарка неколку испроба од сите е задоволна. Можеш и таму да видиш. Од кетрис ја сум вајда единствена што ич не ми се погодиле римелите и не ги поднесувам. Исто и Лореал неколку имам купено, особено оние со две рачки и тоа е ср*ње.
Голден роуз црната со златно капаче, за 100 денари брка работа како да е некоја ептен скапа. Иако цел живот сум купувала и скапи и ефтини маскари, све е како ќе ти се погоди.
Еве ја четката мене ми е одлична, ги подигнува трепките , само ако се засуши малку мислам уште подобра ќе биде ако успеам да се сликам ќе поставам слика после
Препорака за добра маскара која не се пресликува? На maybelline ги имам користено овие 3 не сум задоволна. Инаку имам мали трепки и која маскара да ставам паѓаат надолу, исто како да не сум ставила маскара.
Моментално ја имам оваа, и сум многу задоволна. Водоотпорна е, ама со маслен чистач лесно излегува. Не ми ги слепува трепките и убаво ги подигнува, ако ставам два слоја, како вештачки да сум ставила. Најважно ми е што не се пресликува.