Да, сината од Golden Rose. Неодамна излегоа со цела линија на туш и маскари во различни бои па можеш и да ги разгледаш. Убаво ми изгледаа сите. Маскарите во боја одредено време се доста популарни низ светот на шминката па се надевам дека ќе се задржи тој тренд. Погледни во Shatze парфимериите.
Дали на Maybelline ви се размачкуваат маскарите? Не знам веќе од кој бренд да земам маскара што нема да ми се размачкува, особено сега кога е потопло времето. Гледав дека ги фалат доста по рецензии на инстаграм некои од маскарите на Maybelline, која би ми ја препорачале вие?
Ги имам последно маскарите на catrice и не ми се размачкуваат, водоотпорната знам да си ја ставам и кога вежбам, јас препотена маскарата не мрднала
Да, sky high предобри ми ги прави трепките ама ужасно се размачкува. Една и единствена што ми е погодена е Max Factor 2000 calorie обичната. Ја носам и деновиве на жешково и не ми се размачкува. Имам и спуштени капаци и повеќето други што ги имам пробано ми се размачкуваат. Кога сме кај Catrice земав водоотпорна на која стои Strong hold, easy remove, кај мене важеше обратното, тешка за вадење, а брзо се размачкува.
Sky high јас ти ја препорачувам. И lash sensational. Трепките како лепеза ми се од нив. Мислам од првата имам слика постирано овде од моите трепки Edit- еве ја
Јас ја имам sky high подобра маскара немам пробано, многу убаво изгледа и воопшто не се размачкува. Ти препорачувам да ја пробаш.
Дали оваа брзо се суши? Ја купив црната верзија бидејќи секогаш купувам водоотпорна но одма се згусна и сега ми ги слепува трепките. Ако е и оваа таква ќе ја земам обичната.
Имам мислам пишувано ама најдобри ми излегоа на Есенс а купував многу поскапи не бев задоволна. Која и да ја земам ми е убава, последно ја имам розе металик супер ми е.
Исто и јас купував многу скапи демек подобри ама не. Оваа од есенс розевата ми е врв, башка што имам големи трепки, огромни ми ги прави. А е некои смешни 190 денари. Не ја менувам за ништо.
Јас користам веќе неколку години маскари од Rimmel и сум задоволна, најчесто ја купувам розовата, виолетовата или црната со розово.
Maybelline lash sensational ili sky high? За спуштени капаци, мрсна кожа, насолзени очи и за сличен ефект како принцес маскарите од есенс?
Sky high, барем според мене. Хардкор фан бев на Lash sensational и со години ја користев, ама Sky high дефинитивно ми дава поубав ефект по сево ова што го наброја.