Маскарава од кога и дадов фора месец, два, многу убаво се покажа. Малку се подзасуши и сега многу убаво легнува на трепки. Ги издолжува и стои по цел ден, без размачкување. Минимална замерка имам за тоа што не им дава волумен на трепките како што јас сакам. Но сè друго е топ. Дефинитивно на ред за пробување ми се и другите маскари од оваа линија.
Препорачајте маскара што дава должина на трепките. До сега ја користев Panorama на L’Oreal, супер беше ама повеќе волумен даваше отколку должина.
L’Oreal Panorama. Ниту ми се пресликува ниту ми се размачкува, а со други маскари сум имала таков проблем.
Искрено освен Lash Princess никоја друга не ми се размачкала. Инаку моментално ја користам Sky High и ми е најдобра маскара ever.
скроз ме разочара.Ептен стана вирална и мислев убава е мн, ама мене не ми одг ич.Морам да поминам неколку пати на трепките за да се познае дека воопшто имам маскара,ми се пресликува на капакот и мн е воденеста некако.
Кога ќе се засуши, ќе биде поубава, сите маскари на Maybelline се такви. Јас Firework ја купив, уште пред некој месец, ставено имам неколку пати, не ми се свиѓа, ама верувам, од лично искуство, ќе биде друга приказна подоцна. И Sky high не ми се свиѓаше на почеток, сега ми е супер. Почекај, пробај пак после некое време.
Дојдов да ја пофалам маскарава. Ми извади трепки што не сум знаела дека постојат. Толку ги издолжи и даде волумен на трепките тоа чудо. Е сега ептен е fresh, ја купив пред три дена, мислам кога ќе се подзасуши уште подобар ефект ќе има. Ама до сега ниту една маскара не ме изненадила позитивно за толку брзо време како оваа.
Со маслен чистач. Претходната маскара ми беше tubing па со млака вода низ прсти ја повлекував. Така пробав и со оваа ама дали дека водоотпорна па потешко оди, па со маслен чистач сега ја правам истата постапка и брзо се вади така.
Не ти се пресликува? И јас ја користам, убав ефект дава на трепките, ама поради мачкање како црно под очи, ќе ја сменам следно купување.