Препорака за новата маскара на Катрис, конкретно кафената. Не сум фан на големи четки, но оваа баш ми се погоди и воопшто не ми се пресликува, иако не е водоотпорна. Но да напоменам треба 2-3 слоја доколку сакате подраматичен изглед.
Новата маскара на Есенс ми е предобра во однос на волумен и расчешлување на трепки. Некако измеѓу светлата Without limits и зелената Lash princess.
Може ли предлог за маскара што нема да ми се пресликува? До сега имам користено на Essence, Maybelline. Сакам да биде budget friendly, не сум некоја што се шминка секојдневно
Ја купив новата tubing маската на catrice и не ми се допаѓа. Некако ми е течна и не прави ништо на трепките. Се мислев помеѓу таа на есенсе тјубинг и оваа ама не би ја користела уште многу.
И јас ја барав и како замена ја зедов на Catrice hyper lash и сега ми е незаменлива. Четката е чудна, дебела е како на Essence I love extrime, ама ефектот ми е врв! Можан да нанесам еден слој за баш природен ефект а можам и 3 и да изгледа како да имам вештачки трепки. Бојата е малце посветла од Essence lash princess, послична е на Essence lash without limits. Ниту еднаш не ми се пресликала.
Јас ја гледав ваквата бордо ама незнаев каков ефект ќе има и реков да не фрлам 400 ден за 250 ја зедов Lash princess во бордо боја ама не ми се свиѓа, не ми се познава воопшто на трепкиве, како да немам маскара, можеби ќе ја пробам оваа иако немам користено обична маскара преку 1 година, се заразив со тубинг и неможам да се вратам на обична никако
Кој се сеќава на маскарава ? Miss Sporty Се трошеше ненормално многу кога работев во парфимерија пред 10 години, и беше 130 денари, не знам ни дали ја има уште