Имам прекрасни четки и за издолжување, и за извиткување и за волумен... Би сакала да ве прашам за самата маскара (нели течноста, нз како да ја наречам ), не можам да си погодам. Барам да не е многу течна, па да треба да нанесувам 10 слоја, ниту пак многу густа, па да стои како грутчиња на трепките... ениуан?
Многу брзо се троши, да знаеш, а формулата не е за моите трепки, јас сакам таа другата да ја пробам, па очекувам review од твоја страна. http://www.youtube.com/watch?v=jf4W-tG8 ... ideo_title Се надевам да ти помогне.
мене најмногу ми се допадна оваа маскара, ги издолжува трепките не ги слепува првиот пат коа ја видов поточно четкичката останав ваква но сепак кога ја пробав се зачудив, ми се допаѓа
Околу 700 ден., другарка ја има. Многу е добра, солидна. Иако ако веќе се даваат толку пари за маскара, јас и малку понатаму би одела, Ланком пр. Е поубаво нема од нивните маскари.
Оваа другава е супер, мене ми трае негде околу 2 месеци, не ми се суши и убави ми ги прави трепките, ама ставам обавезно по два слоја. Четкичката и е обична, на црвенава некако убава ми се виде четкичката затоа се залетав Ништо тогаш ќе си купам пак од истата, инаку ја зимам 100 ден на пазар. И обавезно ја отварам одма да не ми шитнат сува некоја
Морам да изразам незадоволство од мејбилајн жолтата маскара и накратко да кажам дека за ништо не ја бива.Ниту волумен, нити ги подига, како со вода да сум ги поминала трепките.Решив да сменам малку и да ја земам дека многу ја фалевте, ама јас сум ептен разочарана
Подобра немам користено. Дури и исуштена е предобра. Дава природен изглед ептен, не се познава дека имаш стаено маскара а трепките ти се огромни!
Имам користено различни маскари ама од никоја не сум нешто нај задоволна а и трепките ми се мали. Сега ја нарачав оваа маскара од авон, па да видам дали ќе има некаков ефект
нема да зажалиш.. ја имам и лично сум презадоволна ги имам и Full na Avon i Uplifting исто на Авон ама како таа не сум сретнала веке како да почнува да ми се суши но како и да е четката ке ми остане
според мене најдобри досега Loreal Million Lashes Max factor False Lashes стварно вреди за парите Max Factor 2000 Calorie
Овие маскари мене ми се за никаде. Еднаш се излажав и никад више... Тоа четката е со големина на четка за коса на барби куклата од сестра ми, со прекратки влакна кои се премногу споени и не можат доволно да расчешлаат заради маскарата која се суши и згуснува веќе со првото отварање па размачкувања се неизбежни. Фактички не ставаш маскара туку куп црн гел кој никако да се распореди... Не би ја препорачала-НИКАКО. Откако ги открив тие на Max Factor не би ги менувала за ништо... Тотална спротивност на ова Моментално ја користам оваа
Сум ги користела Max-factor 2000 calorie и сум задоволна од квалитетот на таа маскара повеќе ги издолжува трепките,а помалку дава волумен и Maybelline mascara collosal-жолтата и од неа сум задоволна дава добар волумен на трепките а би сакала да прашам за црвената новата маскара на Maybelline One by One- таа што е со црвено четкиче дали е подобра од таа жолтата претходно што ја коментирав,ако некој ја користи или има користено ако сака нека напише некој коментар дали е повеќе за волумен или за издолжување на трепките.