ја користам маскарата од oriflame и презадоволна сум ги прави трепките подолги,не ги слепува и не создава грутчиња... сега би сакала да ја пробам оваа маскара позитивни/негативни критики за истата ? и во споредба со таа од oriflame,која е подобра?
Дали некоја феминка има користено маскара на Yves saint Laurent ?? многу се скапи ама викаат дека биле проклето совршени....?
За преку ден си ја користам од есенс оваа во зелено пакување( multi action), а за вечерни излегувања max factor xperience
Сум ја користела таа од Oriflame и сум задоволна од неа исто така, а втората сестра ми ја има користено, ми рекла дека е задоволна но јас повеќе преферирам за таа првата Иначе си ја користам оваа од Golden Rose и задоволна сум од неа
Дефинитивно најдобрата маскара досега што ја имам користено е на Golden Rose и изгледа вака и мислам дека ја има во сите парфимерии
Јас ја Користам SuperShock од Авон. цента се движи од 250 до 300 ден. ептен ми се погоди посебно ако нанесаам 2 слоја абе како вештачки да сум ставала
Порано ја користев Lancome Virtuose Divine Lasting Curves & Length Mascara, ги витка и ги издолжува трепките, а четкичката е сон! Трае многу долго и лесно се брише. Цена - 1000 ден. Сега ја користам Max Factor Lash Extension Effect Mascara - Black, иако не е толку добра како првата. Доброто е тоа ја има најдолгата четка што достигнува деликатни агли на трепките. Цена - 780 ден.
Беше 870, па ја намалија на 650, не знам дали е се уште толку, ама вреди за парите, многу е квалитетна, плус има 13.1 мл, што значи и не е така скапа Еленче, маскарава не можеш да ја извадиш зашто лилаковото пакување е водоотпорна, розевото не е.
Користев од мајбелајн , голден розе,ама не ми одговараја некако едната ми се сушеше брзо другата ми ги лепеше трепките и сега решив да сменам и порачав од орифламе вери ме и навистина ептен сум задоволна од маскарава и не е мн скапа 300 денари и плус поклон моливце за очи имаше супер понуда навистина