Jас ја имам Mistake Proof од Avon но не сум многу задоволна не ми се допаѓа четкичката не ми ги издолжува доволно или подига воопшто
Девојки ај препорачајте ми некоја водоотпорна маскара, ама да не е многу скапа ми треба само сега за на одморов
Јас ја користам Maybelline Jade-Black Drama презадоволна сум веке една година само таква користам претходно истата но без таквите црни на амбалазата но од оваа сум задоволна зосто ги издолзува трепките поради тие влакненцата сто ги има ама ептен е квалитетна ја купувам по 11 евра ама вреди да се купи http://www.google.com/imgres?q=maybelli ... ,r:17,s:21
Дефинитивно најдобра Super Shock од Авон и Maybeline (жолтата), си ги користам со години и сум многу задовона. Ми ги издолжува и згуснуваа ...
Секоја маскара на почетокот од кога ќе ја купам ми е совршена. Сум пробала и поскапи и поефтини, но тоа е тоа. Со тек на време секоја го губи тоа што го имала на почетокот. Нарачав маскара од Авон, а купив и ваква , поефтина е, но баш ми е супер.
цел живот користам поскапи маскари(не астрономски суми туку макс до 1000) и си велам ајде да купам некоја поевтина . рецесија едно друго , плус читам задоволни многу феминки од поевтини маскари (многу поевтини) ама неккао ми е шубеда си ставам маскара од 90денари предомислете ме
Хахаха па не губиш мн ако пробаш, само 100тина ден, а може да се случи повеќе да ти се погоди од некоја поскапа.