Денес ми ја поклонија Max Factor False Lash Effect маскарата.А бидејќи веќе имам три маскари, се двоумам дали да ја користам или да ја поклонам на некој друг...Ја има користено некој?Еве сликичка:
Вчера ми ја донесоа порачката од Авон нова маскара super shook max добра е ама на loreal ми се многу допаѓа на фришоп се поскражавев 15евра сега ми е мака зошто не ја купив ,ај друкпат.
Ја има некој користено оваа маскара од Aвон? Сакам да ја нарачам, ми се допага четкичката? Ја бива или не?
јас ја имам оваа и сум прилично задоволна, ја добив на подарок а не ги употребувам двете постапки, ми треба мене само за издолжување а другарка ми ја има и мене ми ги издолжува трепките преубаво
Јас ја користам Giordani Gold од Oriflame Најдобра ми е, ги издолжува трепките многу повеќе од сите други кои сум ги пробала, а и воопшто не ги згрутчува
Моментално ја користам маскарата за Волумен на Голден роуз,задоволна сум добра е, сега ја порачав новата на Орифлемм..Ми рекоја дека многу била уба
Никако да стигнам да си купам нова маскара, а старата веќе ми се потроши Имам пробано различни, ама некако највеќе се задржувам на Golden Rose. Едно две, пак таа си ја купувам. И не ми се суши толку брзо. Цената е стварно смешна, а за разлика од оние на Авон кои ќе ги платам тродупло поскапо, повеќе ми трае и ми се допаѓа четкичката.
И јас ја имам истата, многу сум задоволна и не ја менувам за ништо, а исто така и оваа црвената од Oriflame со 2-те четки е супер. А за Giordani маскарата ни збор
Поздрав до црвената од голден роус што ми ги упропасти трепките. Само и само Лореал и Ланком. Ќе ги платам, али ќе знам дека сум платила квалитет и нема да вадам трепки на памукот.
Ја имам моментално оваа на Лореал и ми се допаѓа премногу.Сите на Лореал се добри,освен една што ја даваа гратис со некои креми на Лореал,ако ви текнува,јас радосна оти мама ми ја подари маскарата и на крај радост за ништо.Порачав и од Авон една Зодиак,ај си реков оваа Лореалов да не ја користам секојдневно само за посебни прилики eте оваа а која џабе лупнав пари катастрофа невидена. Ќе мора да си земам пак од Голден Роуз,црната 4x волумен,за 90 ден е екстра за секојдневна употреба :up: