Moментално ја користам оваа,и сум многу задоволна,плус ја фанав на акција кога беше во Космо,за 370 денари плус сјајче
немав навика да ставам маскара, но откако случајно ја пробав маскарава сфатив што сум пропуштила одлична маскара со пристапна цена од околу 160 денари, вреди да се проба а резултатите се зачудувачки
Толку е! Ох бе луѓе толку е 79 денари веке со години ја купувам! Или јас шекната сум погрешна цена видов!? И ова ја имам користено не се секавам на цената бидејки само еднаш мајками ми ја купи и не сум ја купила ! Инаку и ова е убава
Само кај мене е нешто невред или маскарава од Голден роуз Спојлер во последно време има изгубено на квалитет
за 480 ден!?! таман ми треба и маскара и камена пудра . те молам кажи од каде го купи сетот , во понеделник прво нешто што ќе направам.. ќе идам да го купам !?? xD
Јас ја имам користено оваа од Римел, убава е, ги прави многу убави трепките,барем моиве не ги згустува и долг период не се згустува,инаку сега користам еден од Giordani и сум презадоволна.
По препорака да некои другарки/форумов ја земав Golden Rose x4 и не ми се допаѓа баш. Океј маскара за цената, но ништо посебно. Сеуште сум најзадоволна од 2FX од Oriflame.
Ако може некој да ми каже каква масксара за вечерно излегување и за посебни прилики? вака да се познава ..