Првата, барем мене лично ми беше поубава, а и четчето и' е погусто. Само не се сеќавам колку пари ја зедов, при крај ми е мојата (Golden Rose), па планирам да се подновам со оваа.
Женски кај ја има маскарава? И колку пари е? Читам низ темава ја фалите али никој не пишал кај ја купил освен копија на пазар..
Во шатце бесе околу 750 или 800 и јас сум слушнала дека ја фалат ама не сум ја пробала ако ја земеш кажи како ќе бидеш задоволна Јас ја земав архтект лашес од лореал и ја препорачувам на сите со кратки ретки и светли трепки, според мене, најубава маскара што сум ја употребувала.
Претходно имав од Гош за волумен, но овој пат си зедов од Есенс, виолетово- розева е, со 2 четки, една за издолжување и една за волумен, за 209 денари. Убава е, ми ги прави убави трепките. За толку ефтини пари, убава маскара.
^^ Колку е оваа, и која е подобра - онаа со извитканото четкиче или оваа твојата? Сум ја користела оваа во спојлерот, ама dramatic look ми фаќа око некако. Спојлер Инаку, зедов пак од онаа најобичната Голден Роуз, ама некако многу грутчеста уште на почеток.
Имам многу долги и густи трепки,но никако не можам да најдам маскара која ке ги извитка барем малку.Дури и во парфимерија вработената ми даде некоја маскара која што многу ја фалеле да пробам и кога виде дека овие мои гранки никако не се виткаат вака изгледаше. Па би сакала да слушнам некакви предлози...досега имам користено Супер шок од авон,па некоја друга за виткање на трепките повторно од авон,а сега ја користам 2фх од орифлејм и добра е но повторно не ми се извиткани трепките туку стојат како церади
А да пробаш пред да ставаш маскара, да ги виткаш со она чудоно(незнам како се вика ) за виткање трепки
Ги користев речиси сите од АВОН ама не дека не беа убај туку многу брзо се сушеа и за не полн месец јас маскара си немав и затоа си почнав со овие од голден роуз и сум задоволна многу Моментално оваа си ја имам
Мислиш на виткач за трепки...Џабе е ке се свиткаат малку но по 10 мин гледаш оп се вратиле во првобитна состојба.Џабе се густи и долги кога не личат на ништо .
Здраво, јас сум нова и имам 13 години и сакам да ве прашам нешто во врска со моиве трепки...Дали сум мала за да користам маскара и ако секоја вечер моите трепки ги мачкам со маслиново масло, за колку дена или недели може да ми станат погусти и потемни? Ви благодарам однапред...
Морам да се надополнам и да кажам дека, пред неколку дена ја зедов од Maybelline One by One маскарата и сум презадоволна. Четкичката е гумена и многу убаво ги разделува и оформува трепките. Maybelline дефинитивно ме немаат разочарано.
натали 09 што се однесува до маслата еве јас користам рицинусово масло на трепките ама дзабе никакво подообрување исти ми се ни погусти ни подолги, а за римел каков веке не пробав и се откажав си купувам ефтини кога нема фајде од скапите дзабе лускање пари