Оваа ја земав вчера од јуник за 363 и гратис сјај. супер ги прави трепките ги дели дефинира и издолжува.
Моментално оваа ја користам ...имам мали трепки, а оваа е одлична, ги издолжува, им дава волумен...и не е скапа, 720ден.
И јас сум задоволна од wonder lash intense / oriflame beauty и од giordani gold маскарата. Денес баш земав каталог од орифлејм и се мислам да ја порачам маскарата very me fat lash mascara, сакам да ја пробам. Ја има некој користено и дали сте задоволни?
Искрено воопшто не сум задоволна од целата Very Me колекција на Oriflame, течната пудра е премногу мрсна, моливчињата и сенките одвај се познаваат, единствено карминчињата и камената пудра може да пројдат. Маскарава ја немам пробано, но мислам дека не е ништо посебно. Доколку сакаш добра маскара од Oriflame земи ја 2FX или Giordani Gold. ОН: Ја има некој пробано маскарава од Bourjois? На акција е во Космо за 390 денари.
До сега ја користев Max Factor 2000calorie,ама не бев најзадоволна. Ме печеа очите после вадењето на маскарата,и еве конечно ми се потроши ама незнам каква маскара да си земам.Имате некои предлози,ама маскаричките да не коштаат поише од 500-600.
Koja masakara od max factor bese taa sto ja falite,sto ne cinese 800 900 tuku imase ponormalna cena?aj ve molam.pisete. Izvinete za latinicata
Devojkiii , hellppp , kazete nekoja dobra maskaara , i ness prirodno znaci ne vestacki trepki , ili nadgraba na trepki , za da go zgolemam rastot na moite trepki ... Tnx odnapred .... Inaku imam jas svoi trepki no sepak sakam da mi se pogolemi , ve molammmm helppppppppppppppppp
Јас ја имам користено оваа од Bourjois и сум задоволна, ја купив од Бугарија и не знаев дека во Космо имаат маскари од Bourjois. На прв поглед ми се виде дека е истата со оваа само во ново пакување, но четката не ми изгледа за иста.
Изгледа оваа розовава е Volumen glamour MAX definition и е некоја апдејтирана верзија на црната. Фала, можеби ќе ја купам
Ми треба помош од вас девојки значи имам четче од маскара кое е преубаво,ама не можам да најдам маскара за да го пикнам внатре четчето е како тоа погоре од макс фактор дебело,и не го бери во ниту една маскара,а според мене најбитно е баш четчето,е па кога вејќе најдов совршено четче не го напуштам туку така еве вакво е....
Маскарава ја имаше во Unique, мислам дека беше 690 денари со подарок отстранувач на шминка од Bourjois. Тоа беше негде пред нова година, сега не знам дали ја има уште истата понуда.
Девојки ја има некој користено ова маскара од Авон, Супер фул се вика ?? Сакам да ја порачвам незнам дали е уба. Anyone??
Јас ја користам оваа и ептен ја сакам. Многу ми е погодена. Инаку 330 ја земам. Има две различни во вакво исто паковање, иста четка е, само едната е со црни букви и е 100% black, а другата со сини букви, и таа исто е црна ама демек не толку црна Јас и двете ги имам користено и не сум приметила кој знае колкава разлика. Ептен да ги споредиш една до друга се приметува дека едната е поцрна
Конечно ми стигна маскарата од авон супер шокс со 12х посто повеќе волумен и можам да кажам прекрасна е и не се прават грутчиња,некако природно изгледаат трепките а и ефтина е 270 денари
Ептен долго реме си барам маскара ама никако да најдам онаква како што сакам. Ја користев MaxFactor 2000calorie ама не ми се допаѓаше бидејќи ми беше некако прегрутчеста. Па женски ај дајте предлог за некоја маскара која што ем дава волумен ем ги издолжува и да не е грутчеста