Колку е отрилика Голден Роуз со златно капаче? , како одат тие?? одамна немам купвано, па заборајв колку беше. За ваква зборам
Денеска си се почастив со маскара и молив за очи на GOSS,за 330 денари имаше акција во космо. и задовлна сум убава е а исто така и моливчето е супер мат и не се рзамачкува. (немам слика ме мрзеше да тражам,маскарата е црна со златно капаче)
последната маскара што ја порачав што беше со кармин,знаејќи дека црвената маскара ги прави убави трепките мислев дека и оваа е таква,ама не вреди ни 5 пари,за никаде ниту ги издолжува ниту им дава волумен и сепак се вратив на старата и добра Maybeline Falsies
BOURJOIS *400-700 денари (не се лоши) MAX FACTOR *700-900 денари (преубави се и долго траат, ги користам од порано и не ги менувам за ништо) LANCôME *1500-3000 (сите се убави) Никако немој да купуваш MANHATTAN, DEBORAH (или DEBBY) и секогаш барај со гумени четкички
Јас сакам да купам маскара од Есенс, која би ми ја препорачувате? Не сакам да е многу густа бидејќи имам сини очи и ми се магли видот (од многу густи маскари). Сум пробала и од Макс Фактор ама некако ми се многу јаки, очите ме печат после.
Добра е, ја има една другарка. А сега мене некој да ме советува. Барам маскара која сакам да ми ги навитка трепките зошто многу тешко ми се виткаат.
Девојки може да ми каже некој дали има користено колаген за трепки и што функија има може смешно е али стварно незнам , онака само колаген се става на трепките или пред ставање на маскара или после тоа фала ви многу
Имав огромен проблем со извиткување на трепките, но за секој проблем постои и решение. Ја пронајдов маскарава и повеќе од премногу сум задоволна. Порано користев секакви маскари, од Telescopic на Лореал, па се до обични, да не кажам. Но Enchant од Avon ми го промени животот ! Ја препорачувам од се срце !
Дали некој ја има користено маскарава? Мене многу ми ја фалеа ама немам досега користено двострана маскара , па ајде да слушнам мислења.. Има ли некоја разлика од стандардните маскари?
Jа има некој пробано новата т.е мислам е нова Scandal Eyes,убава ли е,да знам да ја купам? http://www.youtube.com/watch?v=FUbDNWv-Cqo
Ја користев оваа многу долго време убава беше но мислев дека ке најдам поефтина со сличен ефект, па ја земав оваа и полоша маскара немав пробано, премногу се ронеше, оставаше грутки и сл. После во Космо ми ја препорачаа демек била за оние што носат леќи и тие со осетливи очи. Маскарава беше супер, ама кога го донесоа Римел ја купив демек со некоја посебна формула за издолжување, не ми се погоди воопшто многу ми е течна треба да ставам милион слоеви за да го добијам ефектот што го сакам и меѓу другото при секое ставање обавезно ми се размачкува негде Дали и другата е толку течна или? Бидејки ме замисливте сега меѓу Маx Factor и Rimmel (од сетот)