Откако ми се потроши Golden rose 4x волумен, маскарата со златно капаче од која сум презадоволна, си ја купив црвената 3D волумен од која сум исто презадоволна. Значи само пофални зборови за маскарите на Голден роуз, екстра цена со квалитет како на поскапи маскари дур и подобар.
Најубава максара до сега што сум ја пробала е магнифи од авон околу 300 ден е http://2.bp.blogspot.com/_uMjkOr1eN2A/T ... agnify.jpg
Ќе мозе некој да ми казе дали ја има користено оваа http://www.essence.eu/uploads/tx_cosnov ... ascara.png маскара на essence и како сте задовлони од неа?
Hазад имав прашувано дали некој ја има користено новата на Pимел.ја купив вчера,и одлична е,четката е многу голема,и само со 2 ставања ги крева трепките,па ке ви се чини како вештачки да ви се Aко саката да купите маскара,или да ја смените новата пробајте ја оваа,јас многу се изненадив колку е добра
Еве ми ја златната моја. Не ги витка нешто посебно многу трепките, ама за разлика од другите маскари со ваква четки, оваа е најдобра. Јас сум задоволна
Ја гледав во новиот каталог од Орифлеим, на некој попуст беше маскарава. Па да ве прашам дали ја имате користено и дали сте задоволни Спојлер
Да ја имам користено и многу е убава....ја имам скоро 4 месеци и сеуште е како нова...воопшто не е згрутчена,а и што е најбитно четката е многу убава. :up:
Нема врска за маскарата каква, туку какви ти се трепките, мене ми се до веѓите, природни, каква да ставам ко пластични,никогаш не сум имала потреба од вештачки, е сега зависи за кого.
Па да, трепките се важни но и четката. Јас моите секогаш ги извиткувам убаво, ама само со добра четка. Сум користела разни четки, некои дури и ми лепеа по 4-5 трепки во една и изгледав како страшило.
Ако некоја ја порачала маскарата нека пише два-три збора, што и како и дали навистина дава ефект као демек ала лажни трепки. Сумлива ми е, ама ми падна в очи, па да знам да не арчам пари безвезално ако не чини - во криза сум со финансиите.
Ја користев последнава, со розевата четка super curl јас воопшто не бев задоволна од неа, ни волумен ни издолжување...утка права, значи не ти ја препорачувам.
A jас ја имам користено пак онаа во средината, Супершок. Убава е, четкичето е врв, ама многу брзо се суши, тоа е едниствениот голем, ама дебел минус кај оваа маскара. Инаку трепките ги прави супер, со 2-3 слоја добивав ефект на вештачки, ама има специфична и дебела четка што не влегува во никоја друга маскара (барем оние другите кои ги имав) и сега така ми стои, а многу ми се допаѓа ама ајде де, к'смет.
^ Јас ја имам користено Супер Екстенд ама не оваа новава што излезе сега, туку пред нејзе, од истата серија само оваа демек поарна може е. Мене ми се погоди, издолжува трепки, барем моиве што се троа посиромашни и не толку долги ги правеше супер, а новава и јас ја меркам, ќе си ја земам изгледа.
И јас ја имам користено таа со розева четка, super curl така нешто, и јас не бев задоволна.Ни ги виткаше, ни ги издолжуваше.