Ја имам оваа од Лореал и задоволна сум , не ми ги лепи трепките и ми ги извиткува. Сепак најубаво нешто што сум ставила на нив е си ја купив од Швајцарија, но ми се потроши и немам намера од овде пак да земам.
http://www.google.com/imgres?q=avon+mas ... 154&ty=131 ова ја имам а си ја порачав онаа жолтата extreme ова не ми се бендиса многу
Конечно си најдов електрично сина маскара по супер-поволна цена. Oriflame, само 99 денари. Прилично е голема (очекував да е помала) и има убава гумена четкичка. Кажав дека е 99 денари?
јас ја имам оваа http://3.bp.blogspot.com/-UIKBmbhjGDw/T ... G_5617.JPG но воопшто не сум задоволна... обичната виолетова wonder lash е многу многу подобра
Грда маскара, погрдо нешто немам користено. Ставиш и за 3-4 саата ко да немаш маскара ставно на трепки. Не си трошете пари за џабе, едноставно не е убава.
Јас сега ја користам една од новите маскари на Essence - Essence Volume Curl Mascara, и многу сум задоволна бидејќи ја земав по многу достапна цена и баш го дава ефектот за кој е наменета. Го има тоа четчето што е подвиткано како на маскарите од Maybelline, само што искрено оваа маскара ем што е поевтина, ем трае подолго, значи не се суши и не остава грутки и повеќе извиткува од тие на Maybelline. Јас не верував дека толку добра ќе биде кога ја зедов, ја купив колку за проба, ама испадна илјада пати подобра од секоја маскара што сум ја користела досега, а бев верен корисник на маскарите на Maybelline.
Маскарата е 170 ден и ја има во сите парфимерии каде што се продава козметиката на Essence. @ kikkki, не е водоотпорна, ама од оваа линија сега што е излезена има уште две маскари, едната е за волумен со право дебело четкиче, а другата за волумен + водоотпорна. Оваа е таа нова линија на производи, а јас баш ја начекав маскарата тогаш само што ги донесле кога ја купив :
вчера си купив маскара по препорачка на продавачката од cosmo и навистина е прекрасна на попусте е 50% по редовна цена одела 700 сега на попуст ја купив 350 се вика ARTDECO
miss sixty, 1180 ден црвена преубава маскара со зголемување на волуменот и имате туш во него и креон мн добар производ а за 160 ден користев порано авуанаба исто така слична маскара како оваа но за многу достапна цена