И јас сакав да ти кажам да не се ку*опецаш уште одамна Јас одамна ги користам Мејбилин, и сум презадоволна во однос на цената и тоа што го нуди! Најзадоволна сум од жолтата - колосалот стандардната верзија што е.
Дали некој ја има пробано Маскарата што иде гратис со Everyday влошките? ) Pure ако не се лажам беше фирмата
Пробав Есте Лаудер маскара кај другарка пред некое време, тегет шише златно капаче, и искрена да бидам, џабе е мало богатство, џабе е маркиште, маскарата е ср..е. Тесто од маскара, немам погрдо нешто видено. Ланком биле и ќе останат број еден за маскара, не постои подобра дефинитвно.
http://1.bp.blogspot.com/-yJcHDahFgCY/T ... arabun.jpg Ова маскара постојано си ја користам и многу сум задоволна )))
Ништo посебно, кармините што идеа со нив беа подобри. Не дава многу волумен, повеќе должина. Ми се допаѓа тоа што четкичката е мала, па ја користам за долните трепки без да се размачкам.
И јас користам Голден Розе, ем ефтина ем сум задоволна. Со оглед на тоа колку ретко се шминкам, не ми се даваат многу пари на шминки. И онака им поминува рокот, пред да ги потрошам
Kоја цена е маскарава и дали може да ми кажете како се вика, примамливо ми изгледа а да и за ефектот нејзин ако може некоја информација
За цена од 90 денари е значително многу подобра отколку една од авон што ја користев од 200-300 денари