Обичната беше 100, а сега е околу 120 ама не е истиот состав некако посува е така да не ти ја препорачувам. Оваа црвенава мислам дека е 150, ја немам пробано. За 150 многу убава маскара е
Сум ги пробала и двете и црвената и розевата, околу 150 се.. ама црвенава Голден Роуз ми е многу подобра, супер ефект дава.. инаку слични се, мислам на четката
Ја најдов на попуст оваа маскара од Артдеко, се мислам дали да ја купам. Има ли некој некое искуство, добра ли е, ги издолжува ли трепките?
фала девојки, ми треба некое маскариче па сакам и некое ефтино и да, ќе ги најдам во голден роуз во центар?
Да не знаете некоја маскара ама да е со дебело четче,јас имам четче кое е прекрасно ама немам маскара односно не можам да си најдам, со оглед на тоа дека трепкиве ми се никакви четчето ми одговараше ама ми се потроши маскарата,од авон шок брзо ми се суши некако....некој предлог?
Четчето од Супер Шокот на Авон не одговара на никоја маскара која досега сум ја користела, па да ти кажам, се откажав од помислата да и' барам шишенце од маскара која ќе ја собере. Инаку, јас се откажав и од експериментирање со маскарите, не можам веќе, аман. Пак си се вратив на веќе докажаната најдобра според мене.
Се шминкам многу години и единствена маскара што ми останала во меморија како најдобра е Maybelline Great Lash Mascara Последен пат ја користев пред едно 5-6 години и сите мислеа дека имам вештачки трепки (иако моите трепки се многу мали и прави). Значи маскарава феноменално ми ги правеше трепките и не беше скапа околу 350-400 ако се сеќавам убаво. После ја повлекоа од продажба (не знам зашто секогаш добрите работи ги повекуваат) и ја немаше изминативе неколку години. Како и да е сега дознав дека ја има во нова верзија, со нова четкичка во форма на срце. Обавезно ќе ја пробам новава кога ќе стигне кај нас (до сега не сум ја видела). А ја барав во Јуник пред месец дена ама ништо. Ако ја видите кажувајте
rimmel false flash,и презадоволна сум и од ефект и од цена!додуша имам убави трепки па и најобична ми ги прави како шо треба!
^ Не знам веќе колку пати ја имам спомнато, може и досадна сум, ама стварно е речиси совршена. 330-350 денари. Ма да речиси сум сигурна дека секаде е 330 денари.
од орифлејм плавата, сега нз како се викаше ама мн е добра. разгледај го каталогот и провери дали ја има. еве ти линк http://mk.oriflame.com/products/catalog ... per=201210
^ Јас ја имам оваа маскара ама не водоотпорната туку обичната и дефинитивно морам да ја пофалам.Многу е убава ги подвиткува трепките(а моите се како гранки), ги разделува, не прави грутчиња и ги прави подолги (иако природно ми се долги со маскарата се како вештачи) ја изнафалив маскарава