Пробај да ставиш бебешка пудра на трепките пред да ставиш маскара .. Пред да ставите маскара, внимателно нанесете врз трепките малку бебешка пудра. Таа ќе послужи како основа и маскарата подобро ќе се нафати на трепките, а освен тоа и ќе го зголеми нивниот волумен.
Оваа ми е најнова, и ја обожавам! Имаше голем избор кога купував, ама оваа е за волумен и виткање и викам - ај да ја пробам. Многу сум задоволна од резултатот. Јас мислев не се ни забележува откако ќе ја ставам, ама баш напротив - забележителна е и стварно ми ги држи трепките нагоре извиткани Јас ја купив од ДМ во странство, би требало и овде да ја има
Ја би ти ја препорачала од LOREAL - COLLAGEN http://dm-asset.s3-ap-southeast-1.amazo ... NPHOTO.jpg. Од кога ја користам нема некој да ме нема прашано што дали ми се вестацки трепките или мои.Само незнам каква е тука кај нас маскарата и колку цини, сестра ми, ми ја купи од freeshop, знаци подобра маскара немам користено во зивот, вреди за сите пари дефинитино, трепкте ти се екстремно големи.
Маскарава од ГР е преубава искрено не се надевав дека за парите толку ке ми се погоди Оваа од Орифлејм ја зедов за 160 ден една другарка што е зачленета ми ја даде така да за финиш кога сакам голем волумен ми е преубава И оваа од макс фактор преубава маскара преубаво ги дели трепките не ги лепи и ми ги праи подолги така да едно големо ДА Оваа другава max factor lash extension effect mascara ја добив на поклон ама не би ја купила пак некако сува ми деловаше дали само мојата беше таква или И Оваа на есенц ептем Убава и со многу голем волумен ми ги праеше трепките а и долго трае
Јас ја нарачав пред некој месец и иако бев ептен скептична на почеток, ептен ме изненади маскарава! За моите трепки е совршена, многу ги подигнува и издолжува, трепките ми изгледаат како лепези хаха. За тие пари ми е феноменална. На почетокот малку не ми одговараше (така ми е со секоја нова маскара) ама после некое време малце са подисуши и беше совршена.
Miss Sporty extra black мене ептен ми одговара и не е скапа(околу 160 ден ја зедов), а ги издолжува и им дава волумен на трепките
Женски по грешка од Авон грешна шифра имаат ставено изгледа, не ми стигна таа постираната од претходно, туку оваја Каква е ги издолжува трепките? Првпат ја користам и стварно не знам што да очекувам
При крај ми е маскарата па сакав да прашам за совет. Не ми се фрлаат многу пари за трепки, значи да биде во таа категорија до 200-300 денари, и многу ми е важно да не остава парченца, грутки и сл. а и кога ке си ги фатам трекпките да не биде како да факам стапче За густина и должина немам посебни барања и не очекувам чуда...па која би ми ја препорачале?
Maybelline Colossal маскарата е совршена,мн долго ја користам и не би ја заменила за ниедна друга.. на мене не ми остава никакви парченца ,ми ги прави трепките мн погусти и убаво ми ги издолжува , а и не е мн скапа околу 340 ја купив пред 2 месеци.. ова е мое лично мислење за маскарата а сега како за кој на некој може да му одговара на некој не
Ади, маскарата е совршена! Мене ми се погоди многу, еве ја користам веќе прилично долг период. Нормално со повремени снабдувања од истата... Плус цената со оглед на квалитетот е прифатлива верувам за сите кои сакаат долги и истакнати трепки, а да не даваат цело мало богатство да купат една.. И ми се свиѓа тоа што не остава црно под очите. Значи од мене има :up:. Ама јас не би била јас, ако не пробам нешто ново. Нема ништо лошо некогаш да се експериментира, ама јас одбрав лош период. Нема везе.. Како и да е, ја порачав од Авон таа новата маскара што е излезена (подоле е сликата), пошто ми требаше коректор за лице, покрај маскарата, а не ми се даваше пари така што нели со порачување на маскарава, земаш коректор еден за 100 денари. И јас се залетав за коректорот, не ни размислував за маскарата, кој знае каква ќе биде, со оглед на тоа дека малце сум пребирлива кога се работи за козметика..
Јас до сега ја користев оваа маскара и бев супер задоволна од ефектот што се постигнува, но ми се потроши и сакам да пробам со оваа другава подолу. Дали некој ја има користено и како е задоволен? Ја има во најновиот каталог и многу ми се допаѓа сликата со окото што е нашминкано со истата Спојлер јасно дека има или фотошоп или вештачки трепки ,но ме плаши четкичката каква е. Никогаш до сега немам користено со таква и затоа не знам...
Јас, задоволна сум, навистина дава волумен и ако не се лажам во Космо ја зедов околу 400ден - не сум баш сигурна. Единстевно што ме нервира што многуууу тешко се мие, како да е 100пати повеќе водоотпорна од обична водоотпорна маскара , ама вреди за тие пари
http://www.dm-drogeriemarkt.at/cms/serv ... 3003445000 овие се нови во дм ги има некој пробано? :geek: