Маскара

Дискусија во 'Лице' започната од soledad, 21 ноември 2009.

1. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
    Пробај да ставиш бебешка пудра на трепките пред да ставиш маскара .. :)
    Пред да ставите маскара, внимателно нанесете врз трепките малку бебешка пудра. Таа ќе послужи како основа и маскарата подобро ќе се нафати на трепките, а освен тоа и ќе го зголеми нивниот волумен. ;)

На SUMMER.OF.LOVE му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Оваа ми е најнова, и ја обожавам! Имаше голем избор кога купував, ама оваа е за волумен и виткање и викам - ај да ја пробам.
    Многу сум задоволна од резултатот. Јас мислев не се ни забележува откако ќе ја ставам, ама баш напротив - забележителна е и стварно ми ги држи трепките нагоре извиткани ;)
    Јас ја купив од ДМ во странство, би требало и овде да ја има :)

3. SUMMER.OF.LOVE

SUMMER.OF.LOVE Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Ја би ти ја препорачала од LOREAL - COLLAGEN http://dm-asset.s3-ap-southeast-1.amazo ... NPHOTO.jpg. Од кога ја користам нема некој да ме нема прашано што дали ми се вестацки трепките или мои.Само незнам каква е тука кај нас маскарата и колку цини, сестра ми, ми ја купи од freeshop, знаци подобра маскара немам користено во зивот, вреди за сите пари дефинитино, трепкте ти се екстремно големи.

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
  5. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Маскарава од ГР е преубава искрено не се надевав дека за парите толку ке ми се погоди

Оваа од Орифлејм ја зедов за 160 ден една другарка што е зачленета ми ја даде така да за финиш кога сакам голем волумен ми е преубава :)

И оваа од макс фактор преубава маскара преубаво ги дели трепките не ги лепи и ми ги праи подолги така да едно големо ДА :)

Оваа другава max factor lash extension effect mascara ја добив на поклон ама не би ја купила пак некако сува ми деловаше дали само мојата беше таква или :?:

И Оваа на есенц ептем Убава и со многу голем волумен ми ги праеше трепките а и долго трае 8)

6. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30
    Моментално ваква користам..Задоволна сум :)

Прикачени фајлови:

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Ја порачав треба да ми стигни :)
    Некој ја има користено? Како е задоволен? Како ги прај трепките?

8. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Јас ја нарачав пред некој месец и иако бев ептен скептична на почеток, ептен ме изненади маскарава! За моите трепки е совршена, многу ги подигнува и издолжува, трепките ми изгледаат како лепези хаха. За тие пари ми е феноменална. На почетокот малку не ми одговараше (така ми е со секоја нова маскара) ама после некое време малце са подисуши и беше совршена. :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sherryl

Sherryl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    147
    Miss Sporty extra black мене ептен ми одговара и не е скапа(околу 160 ден ја зедов), а ги издолжува и им дава волумен на трепките

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Женски по грешка од Авон грешна шифра имаат ставено изгледа, не ми стигна таа постираната од претходно, туку оваја
    Каква е ги издолжува трепките? Првпат ја користам и стварно не знам што да очекувам :)

11. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ^ Супер е маскарава и ги издолжува трепките ;)

12. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    296
    При крај ми е маскарата па сакав да прашам за совет. Не ми се фрлаат многу пари за трепки, значи да биде во таа категорија до 200-300 денари, и многу ми е важно да не остава парченца, грутки и сл. а и кога ке си ги фатам трекпките да не биде како да факам стапче :) За густина и должина немам посебни барања и не очекувам чуда...па која би ми ја препорачале?

13. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Несакам да ставам пудра,сакам третман односно подлога..за трепките ако може препорачајте ми некоја? :lol: :rofl: :@

14. megann

megann Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Maybelline Colossal маскарата е совршена,мн долго ја користам и не би ја заменила за ниедна друга.. на мене не ми остава никакви парченца ,ми ги прави трепките мн погусти и убаво ми ги издолжува , а и не е мн скапа околу 340 ја купив пред 2 месеци.. ова е мое лично мислење за маскарата а сега како за кој на некој може да му одговара на некој не :)

15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ади, маскарата е совршена! Мене ми се погоди многу, еве ја користам веќе прилично долг период. Нормално со повремени снабдувања од истата... Плус цената со оглед на квалитетот е прифатлива верувам за сите кои сакаат долги и истакнати трепки, а да не даваат цело мало богатство да купат една.. И ми се свиѓа тоа што не остава црно под очите. Значи од мене има :up:.

Ама јас не би била јас, ако не пробам нешто ново. Нема ништо лошо некогаш да се експериментира, ама јас одбрав лош период. Нема везе.. Како и да е, ја порачав од Авон таа новата маскара што е излезена (подоле е сликата), пошто ми требаше коректор за лице, покрај маскарата, а не ми се даваше пари така што нели со порачување на маскарава, земаш коректор еден за 100 денари. И јас се залетав за коректорот, не ни размислував за маскарата, кој знае каква ќе биде, со оглед на тоа дека малце сум пребирлива кога се работи за козметика..

Прикачени фајлови:

• Capture 23.JPG
      Capture 23.JPG
      Големина на фајлот:
      84,5 KB
      Прегледи:
      309
    • Capture.JPG
      Capture.JPG
      Големина на фајлот:
      90,8 KB
      Прегледи:
      310
    • ffr.JPG
      ffr.JPG
      Големина на фајлот:
      92,2 KB
      Прегледи:
      309
  16. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Јас до сега ја користев оваа маскара и бев супер задоволна од ефектот што се постигнува, но ми се потроши и сакам да пробам со оваа другава подолу.

Дали некој ја има користено и како е задоволен?
    Ја има во најновиот каталог и многу ми се допаѓа сликата со окото што е нашминкано со истата
    јасно дека има или фотошоп или вештачки трепки :lol:
    ,но ме плаши четкичката каква е. Никогаш до сега немам користено со таква и затоа не знам...

Прикачени фајлови:

17. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.752
    Каде ја има маскарава ?Мислам на Мислин

18. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Јас, задоволна сум, навистина дава волумен и ако не се лажам во Космо ја зедов околу 400ден - не сум баш сигурна. Единстевно што ме нервира што многуууу тешко се мие, како да е 100пати повеќе водоотпорна од обична водоотпорна маскара :) , ама вреди за тие пари ;)

19. RainDrop

RainDrop Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    20
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.432
    Во план сум да ја земам маскарава па да прашам како сте задоволни, пофалби и критики ?? :?:

Прикачени фајлови: